onsdag 7 september 2011

2011-09-07

Höstkänsla
Jag har kommit till ett beslut vad gäller min träning: jag ska avstå från body pump och i stället köra styrketräning på gymet två gånger i veckan, och utöka programmet lite från vad jag brukar göra annars. Jag ska fokusera på överkropp och core och får låta benen få sin träning genom cyklingen, som jag tänker fortsätta med som förut. Det är som alltid jättesvårt att veta vad som är rätt och fel och vad som är bra och dåligt, så jag försöka köra en kombination av att lyssna på alla olika råd jag hittar, och givetvis också att lyssna på mig själv och vad som känns bra. Till exempel har jag hört att övningen plankan ska vara bra, och den testade jag igår men det kändes ganska obehagligt så jag kanske får hitta något annat alternativ i stället.

Hemma satt U och jag och försökte planera in höstsemester. Lättare sagt än gjort kan man säga. Vi har båda bokningar på jobbet som precis krockar med varandra och täpper till alla lämpliga luckor där vi hade kunnat resa bort. Dessutom är det mina inte så roliga saker som ultraljud på bröstkliniken - som jag fasar för, jag väntar mig att något dåligt ska komma av det trots att läkaren sagt att allt ser godartat ut - och dessutom operationen av min tand en månad senare. Sedan är det ultraljud och undersökningar hos barnmorskan på det så jag kommer att få mig en helgenomgång kan man säga. Eftersom jag är hypokondriker så det sjunger om det så är det här verkligen inte en höst jag ser fram emot på det sättet.

När det gäller resan hade vi i alla fall vår bästa möjliga lucka först efter mitten av november, och det är i sin tur vid den tiden av min graviditet när jag har kommit så långt så försäkringar och annat nödvändigt inte riktigt gäller om något skulle hända, och dessutom krävs läkarintyg från flygbolagens sida vilket inte direkt förenklar. Det känns inte så jättelovande just nu kan man säga.

Idag är det nästan som höststorm ute, fast ändå kvavt och varmt på något sätt. Men grått och mörkt och regnigt är det och jag längtar bort mer än någonsin. Sol och ljus och värme, det behöver vi alla nu.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida