måndag 29 augusti 2011

2011-08-29

Förändringar
Vi går mot höst nu. Det är snart september, och det känns i luften också när jag cyklar till jobbet på morgnarna. Luften är kallare och klarare och jag får se hur länge jag fortsätter cykla men ett tag till ska det bli i alla fall. Just nu är det en sådan period när det är ganska svårt att klä sig, tycker jag. Jag vill inte ge upp det här med att gå barbent riktigt ännu, men snart kommer tiden att dra på sig strumpbyxor och jackor igen. Jag gillar hösten!

Just i år misstänker jag att vi kommer att ha fullt upp. Det kommer att vara mycket på jobbet, inte minst med tanke på allt jag ska förbereda tills jag försvinner nästa år. Dessutom har jag ett par jobbiga saker inbokade. Jag ska operera min problemtand, den där framtanden där roten är trasig, och jag har dessutom fler undersökningar och ultraljud på Sophiahemmets bröstklinik, eftersom det upptäcktes en förändring i somras när jag var där. Även om alla besked säger att förändringen är ofarlig så är jag givetvis skräckslagen inför nästa kontroll. Tänk om något mer har dykt upp till dess? Tänk om det ofarliga inte alls är ofarligt när allt kommer omkring??

Men jag hoppas det blir lite roliga saker också. Vi vill passa på att resa bort och det måste nog bli i mitten av oktober för att jag ska få ihop det med jobb och annat. Det blir lite som sista chansen för oss två att göra något innan vi får barn då det känns viktigt att det blir av. Dessutom ska vi boka in en helg i slutet av november när vi firar fem år tillsammans och det ser jag också fram emot.

Sist men inte minst blir det säkert fullt upp med att förbereda vårt hem för en tredje person. Det verkar vara tusen saker som måste skaffas, och det betyder också att vi måste bereda plats för just nu är det fullt nog med alla andra prylar vi redan har. Det kommer att bli ett digert jobb att få allt klart så det är tur att vi har lite tid på oss ändå, även om jag misstänker att tiden kommer att gå jättefort som den alltid gör.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida