fredag 26 augusti 2011

2011-08-26

Officiellt
Jag har ju sagt till TA att han får berätta för till exempel ledningsgruppen att jag är gravid - det går liksom inte att dölja i längden och det måste ju komma fram förr eller senare. Och idag fick jag minsann höra att både personalchefen och ekonomichefen känner till det. Fort går det och det kändes verkligen lite konstigt när jag berättade för dem och de båda avslöjade att de redan kände till det. Liksom inte riktigt samma grej men vad ska man göra.

Nu känner jag mig plötsligt väldigt officiell och uttittad på något sätt. Jag antar att alla i ledningsgruppen kommer att veta om det här, om de inte redan gör det, och sedan är det ute och alla vet allt. Det känns som att folk kommer att titta och vara nyfikna och kanske kommentera, och sånt är det värsta jag vet - gravid eller inte så vill jag ha min kropp i fred! Nu är jag ännu så pass smal så jag kan fortfarande passera som "normal" för dem som inget vet, men snart lär det ju bli annorlunda.

Ekonomichefen KS, som är i ungefär samma ålder som jag och har två barn, skrattade gott och sa att snart kommer jag in i den där roliga fasen när man inte ser ut att vara gravid utan bara ser så där lite småfet ut - och det låter ju kul men jag förstår hur hon menar, när man liksom bara är större utan att ha en synlig gravidmage. Men det är en fas man ska igenom också och än så länge är verkligen ingenting säkert utan allt kan hända och vi tar en vecka i taget. Jag är i alla fall glad och nöjd så länge som jag mår bra och kan fungera som vanligt, det är huvudsaken.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida