torsdag 18 augusti 2011

2011-08-18

Ovisshet
Igår var jag helt slut. Jag hade sovit dåligt, kände mig förkyld, hade huvudvärk och noll energi. Träningen blev inställd och jag åkte hem, åt fil till middag och satt en stund i soffan. Jag och U tog en liten promenad när han kom hem och sedan gick jag och la mig tidigt. Det behövdes!

Idag har jag pratat med C som har bott hos Maja över natten. Hon sa att Maja har ätit lite dåligt, men vi vet båda att det lika väl kan bero på att hon inte tycker om just den maten som hon har fått nu. Mamma hade tydligen ringt och hört sig för också och sagt att det är just så, att vissa av smakerna i maten Maja har fått nu är hon inte förtjust i. Men C hade gett henne tonfisk också och då hade hon ätit lite. Jag sa till henne att ringa mig innan hon åker hem om det nu är så att Maja inte äter för då är det något allvarligt fel. Den här oron och ovissheten gör mig galen.

I helgen har jag och U bröllopsdag - på söndag är det ett år sedan vi gifte oss. Vi ska fira med att åka till Kohlswa Herrgård och bo över en natt. Jag har hört blandade recensioner om just det stället, men ett av alla olika presentkort på upplevelser som vi fick i bröllopspresent gällde för till exempel en herrgårdsweekend, och så fick det bli. Jag antar att vi bara får se till att lägga förväntningarna på rätt nivå och bara se det som ett skönt miljöombyte inför hösten.

Igår satt jag en stund och tittade på nätet efter bilder på gravida kvinnor i ungefär samma fas som jag. Jag har trott att jag ser rätt normal ut för att vara i vecka 14, men jösses! Vissa av kvinnorna på bilderna var enorma! Jag kan bara säga att jag lider med dem - visst, det finns säkert personer som fullständigt älskar att vara gravida och växa på alla håll och kanter, men just den delen är verkligen inte något jag själv längtar efter. Tvärtom, jag är glad så länge jag är smal och kan använda mina vanliga kläder. Tids nog blir det väl annorlunda om allt går enligt planerna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida