tisdag 16 augusti 2011

2011-08-16

Dags att komma i form
Idag är det åtta år sedan jag och RL gifte oss i Vaxholms kyrka. Äktenskapet höll inte länge, även om vi var ett par i många år. Men oavsett utgången av det kommer jag aldrig ångra att det hände och jag är innerligt glad att vi är goda vänner än idag, även om en stor del av vår kontakt numera sannolikt beror på katterna som vi har gemensamt.

Typiskt nog tycker jag egentligen fortfarande att min dåvarande kombination av ringar är den finaste jag kan tänka mig, och de ringar jag har nu är en variant av de jag valde då. Det var min svårighet när jag och U skulle gifta oss, att välja en ringkombination som jag tyckte var lika fin som då. Det var inget lätt val kan jag säga.

Igår kväll var det dags för första cykelpasset på över en månad. Jösses så jobbigt det var! Det var ett ganska svårt upplägg med intervaller som duktiga CH höll när PA nu har semester. CH är en av mina favoritinstruktörer så jag går mer än gärna på hennes pass. Upplägget gick ut på att ligga i intervaller på fem minuter där du med en och samma växel varierar tempot, från långsamt en minut till mellansnabbt tre minuter och till sist full spurt i en minut. Det var rejält tungt och inte helt lätt att hitta rätt nivå på växel, men efter ett par varv fick jag till det och kunde jobba på bra. Jag tror det blir samma upplägg i morgon igen och då kommer det att gå bättre för då vet jag hur jag ska lägga upp passet. Min kondition känns riktigt usel nu kan jag säga, men jag vet att det går fort att komma tillbaka när mina träningsrutiner nu kommer in i de vanliga rutinerna igen.

Idag har jag packat väskan för övernattning hos Maja och jag längtar! Det blir skönt med en lugn kväll utan stressen och grälen från mina föräldrar. Det blir kvalitetstid i stället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida