måndag 8 augusti 2011

2011-08-08

En vecka i Skåne
För första gången på åratal har vi tillbringat hela semestern i Sverige. Det finns inget självändamål med det egentligen, jag föredrar ärligt talat att åka iväg utomlands och uppleva något annorlunda än hemmet. Men i Skåne pratar alla så konstigt så kanske kan man säga att det är som att vara utomlands nästan!

Vi tillbringade första halvan av veckan hos vänner: först två nätter hos FP och EP och deras barn och sedan en natt hos SSH och PH. De bjöd på middag med vin och jag blev tvungen att avslöja att jag är gravid, trots att vi egentligen inte tänkt säga något förrän efter första ultraljudet. Men det är som det är.

Skåne har bjudit på alla möjliga upplevelser. Vi har åkt runt från norr till söder, från kust till kust. Bästa boendet hade vi på finaste hotellet i Mölle, där vi sent på eftermiddagen prutade till oss det finaste dubbelrummet till priset av ett enklare rum. Där trivdes vi! Annars har vi gjort allt möjligt: klättrat i Nimis, njutit på sandstranden i Sandhammaren, handlat äppelmust på ett litet gårdsmusteri i Kivik, varit runt överallt. Det har varit en bra vecka.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida