fredag 8 juli 2011

2011-07-08

Still going strong
Jag försöker kämpa mig uppåt. Helt godartad, ingen som helst anledning till oro. Det måste jag tro på, jag måste våga lita på det och inte ta ut det negativa innan det finns anledning. Vi pratade om det igår och jag konstaterade att just det här med min hälsa är nog det enda i livet som jag oroar mig för, och alltid har gjort. Jag oroar mig inte för pengar, inte för jobbet, inte för andra saker. Men hypokondriker har jag alltid varit och cancer är min största skräck.

Igår åt jag lunch med PR, vilket var jättetrevligt - jag är glad att jag tackade ja - och hon var såklart så nyfiken så hon höll på att smälla av. Jag berättade till slut som det är: jag är gravid i vecka 8. Hon blev jätteglad över beskedet och jag vet att hon håller tyst om det.

Vi kom överens om att gå och träna body pump tillsammans efter jobbet, och sagt och gjort. Väl där dök även KGH upp helt oplanerat, så då fick vi till vårt gemensamma träningspass till sist i alla fall. Jag hade inte kört body pump på säkert en och en halv månad och förberedde mig således för att behöva kämpa ihjäl mig, ta bort vikter och mer eller mindre dö under passets gång. Men icke! Jag, som är gravid och energilös, jag blev inte så lite nöjd över att se att jag lyfte mer än dubbelt så mycket som PR och bra mycket mer än KGH också. Mina gamla vikter hängde med utan problem, och visst var det jobbigt och jag har träningsvärk idag, men det var ändå så skönt att jag fortfarande klarade av det jag brukar. Det kan jag vara nöjd med!

Jag har dessutom satt upp ett mål för mig själv: om den här graviditeten går enligt planerna och jag föder barn i mitten av februari, då har jag som mål att nästa sommar ska jag kunna ha samma sommarkläder som i år - även kjolarna som sitter åt i midjan. Det borde vara realistiskt tycker jag.

Idag har jag varit och köpt lite spansk litteratur: två romaner från kategorin Lättläst och dessutom en lärobok som jag hoppas håller rätt nivå för mig. Jag ska komma igång med studierna igen och lära mig mer!

Nu är det inte långt kvar tills semestern börjar. Värmen är helt otrolig nu och U berättade just att han har varit nere och badat. Jag avundas honom - när jag kommer hem är det jag som ska ta ett dopp också. Jag ska ta ledigt från datorer och allt annat så mycket jag bara kan och det ska bli ljuvligt skönt. Snart frihet!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida