måndag 4 juli 2011

2011-07-04

Det bästa umgänget i världen
Igår hade jag en riktigt bra dag. Förutom att jag faktiskt mådde ganska bra och fick vila ut hyfsat så träffade jag också mina favoriter: alla tre katterna! Det är ungefär vad jag orkar nu - människor kan trötta ut mig ibland och nu är en sådan period när det går lite upp och ner med vad jag orkar med i sällskapslivet.

Efter en sen frukost tog jag och U i alla fall bilen ut till RL och AJ i Svinninge. De har det verkligen fint där ute nu på sommaren, grönt och tyst och frisk luft och ärligt talat skulle jag gärna byta med dem i morgon om jag fick välja. Stan tröttar ut mig enormt nu. Vi stannade i en och en halv timme och fikade och hann förstås med en hel massa gos med Tuva och Saga också. Tuva är en riktig djungelkatt nu - hon fullkomligt älskar livet ute i naturen och smiter iväg på små äventyr titt som tätt. Det är fantastiskt att se hur hon utvecklas och mår bra med livet och jag hoppas att hon inte ska bli allför uttråkad när hon väl flyttar hem till oss igen i höst.

RL hade sagt att Saga hade problem med tovor i pälsen som han hade svårt att få bort eftersom hon inte alls var med på noterna där, men för mig gick det utan problem. Det är helt tydligt att Saga är mest fäst vid mig - jag kan göra nästan vad som helst och Saga bara slappnar av och är nöjd ändå. Vi fick bort tovorna utan problem och alla var nöjda! Skönt!

Efter Svinninge fortsatte jag och U ut till min gamla hemstad Vaxholm. Vi åt lunch på hembygdsgården och promenerade runt lite, och jag tänkte åter det här att i ett annat liv, en annan livssituation, så skulle jag gärna bo på ett sånt ställe igen: lugn och ro och nära till naturen. Vi avslutade dagen med fika hos mina föräldrar och där blev det gos med Maja så dagen var komplett. Hon fyller tjugo år nästa söndag vilket är fantastiskt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida