onsdag 29 juni 2011

2011-06-29

Hitta energin
Gårdagen var ett fullständigt nederlag. Vi tjugo över tre fick jag inse mig besegrad, jag släpade mig hemåt på cykeln och däckade sedan i sängen och sov i två timmar. Sedan var jag så hungrig så jag var tvungen att gå upp och äta lite, trots brist på matlust. Men det är märkligt för hur mycket jag än äter så blir jag inte mätt - jag kan stoppa i mig hur mycket som helst utan att det hjälper, och hungern i sin tur gör mig än mer illamående och energilös. Mitt luktsinne är också starkare och till exempel våra nya tapeter i sovrummet tycker jag luktar jättemycket, fast U känner det inte alls. Dessutom har jag svårt att sova när jag väl ska göra det, på natten. Jag ligger vaken med hjärnan på högvarv och på morgonen är jag fullständigt slut. Det är nästan så att jag skulle vilja boka in mig på hotell någonstans bara för att kanske få sova ut.

Idag har jag gjort något jag har fasat för länge och besökt rotfyllningsspecialisten för att få en bedömning av min tand. Tack och lov gick det bättre än jag vågat hoppas på och specialisten tror faktiskt att det är möjligt att behandla tanden utan att behöva dra ut den, som idioten i Mörby påstod. Kanske kan det bli en bra lösning trots allt men vi är inte där än.

Idag är det träning inbokad som vanligt och jag hoppas orka ta mig dit. Jag är trött, trött, trött och skulle egentligen lika väl kunnat åka hem och sova, men jag ska försöka träna. I längden tror jag ändå att det ger mig mer energi än att bara lägga ner det.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida