onsdag 25 maj 2011

2011-05-25

Beslut, beslut
Jag körde ett kort styrkepass igår och det gick bra. Det blev bara träning för överkroppen men det behövs också som komplement till min övriga träning. Jag är sorgligt svag i axlarna men det är bara att fortsätta träna och försöka få till resultaten.

U hämtade mig med bilen och vi åkte till tapetaffären för att ta hem lite tapetprover. Så svårt det är! Den tapeten vi var nästan säkra på till vardagsrummet kändes nästan lite för mesig när vi väl såg provet på plats. Mönstret försvinner liksom på avstånd och i olika ljussättningar och det blir lite varken eller över det hela. Sovrumstapeten vi har tänkt oss känns fortfarande mer rätt, även om vi inte är helt klara för att ta beslut riktigt ännu. Det vore nästan lättare om det bara fanns tio olika tapeter att välja mellan i stället för som nu, tusentals! Det blir att titta ännu fler gånger helt enkelt, pust!

Kvällens övriga projekt var att olja in trätrallen till balkongen. Det gick fort och lätt och resultatet blir verkligen bra. En enorm skillnad mot innan när allt bara var enfärgat mörkbrunt - nu är varje platta levande i olika naturliga färger och det kommer att ge ett helt annat intryck när vi väl har fått allt plats. Nya vita möbler mot träplattorna och sedan ska vi ha dit blommor och grönska, kanske lite stenar och ljus... det kommer bli så fint!

I natt känns det som att jag knappt har sovit alls. Jag är så trött så jag nästan känner mig yr och det är en bra fråga hur det ska gå att träna idag. Jag förväntar mig inga stordåd utan det blir vad det blir.

Jag har frågat PR och KGH om de vill byta datum för New York-resan men från PR var det tvärt nej, det var inte ens öppet för diskussion. KGH brydde sig inte om att svara alls, tråkigt men typiskt! JP ska tydligen till New York med ett annat gäng så hon är inte med heller. Jag tror med andra ord inte att det blir någon resa dit för mig i höst utan kanske hellre till något ställe där vi inte har varit tidigare - Sri Lanka kanske? Dit vore det roligt att resa!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida