fredag 20 maj 2011

2011-05-20

En bättre dag
Igår var jag mer uppgiven än vanligt, nästan - hela dagen kändes bara så deprimerande. Träningen var tung men bra - alltid något! - och när jag kom hem hade jag fått en kallelse till den nya specialisttandläkaren som kanske, om möjligt, ska försöka rotfylla min problemtand. Jag har förträngt den onda tanden lite halvt om halvt ett tag, men nu när kallelsen kom tog min oro ny fart och obehagskänslorna kom tillbaka igen. Blä.

Idag har jag i alla fall haft en arbetsdag som har varit mer så som jag önskar att alla dagar var. Jag började med förmiddagsseminarium om webb, som ju ligger nära till hands för mig eftersom jag ansvarar för webben på jobbet. Jag skulle vilja ha så mycket mer input där, så mycket mer idéer och bollplank och kreativitet och resurser! Och engagemang - ofta känns det som att jag är den enda som alls bryr mig om vår hemsida, och det får mig att tappa sugen också.

Jag var hemma och vände en kort stund och tog sedan bilen ut till Vallentuna för att besöka Lindö Dal där vi ska hålla årets kundgolftävling. Jag åt lunch med min kontaktperson - som han tydligen kommer att fakturera mig för förstod jag, snålt med tanke på att vi betalar dem 80 000 kronor för hela arrangemanget! Men på det hela taget en skön arbetsdag, iväg från kontoret och de eviga timmarna framför datorn.

På vägen tillbaka stannade jag till i en av mina favoritbutiker, Inside & Living i Täby. Det är en sån där butik där jag med glädje skulle kunna köpa allt - från de vackra kläderna till all härlig inredning som faller mig precis i smaken. Här finns ett överflöd av vackra saker från mina favoriter Day och Tine K, inte minst de underbara lamporna som jag vill ha till sovrummet. Jag tror att det blir en vit i storlek L i taket - XL skulle nog bli för stor för rummet - och sedan de små skärmarna med silverlampfot på sängborden. Så snyggt det kommer bli! Förhoppningsvis hinner vi ta en tur förbi butiken redan i helgen och kan slå till!

Jag har pratat med RL också. Han berättade att katterna trivs som fisken i vattnet ute på landet. De är ute massor och umgås med både rådjur och småfåglar. Tuva går gärna promenader i skogen medan Saga föredrar att sola på altanen. Men det är verkligen glädjande att höra om dem och det är nästan synd att de måste komma och bo här ett tag nu när RL reser bort, även om jag har saknat dem enormt mycket!

Nu är det i alla fall helg igen - härligt! I helgen ska vi jobba med balkongen, slipa trätrallen, olja in plattorna och investera i balkongmöbler och blommor. Det ska bli fint!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida