onsdag 11 maj 2011

2011-05-11

Egoboost
Jag tog en ego-lunch idag. Jag gick ut helt på egen hand, vilket händer då och då eftersom jag är så otroligt less på alla karlar på jobbet ibland, och jag gick runt och tittade i vackra butiker med både kläder och inredning och lät mig inspireras till mig själv och till hemmet. NK provade jag ursnygga ljusgrå jeans från InWear - så sköna och så sugen jag blev på att köpa dem. Jag måste förhandla med mig själv rejält där för är det något jag inte behöver så är det nya jeans. Å andra sidan har jag ju inga jeans i just grått.... mja, tål att tänkas på i alla fall!

Jag spanade vidare på vackra silversaker från Day och kollade in fina vita tavlor som skulle kunna passa ovanför det lilla bordet i vår entréhall. Där ska det vara något fint, lugnt tror jag. Jag ska be U gå och titta på dem i morgon om de finns kvar då. På Bruka tittade jag på utemöbler, men de föll mig inte i smaken. Som mycket annat från Bruka kändes de lite för plastiga för min smak och dessutom var priset inte att leka med så nej, det blir nog hederliga K-Rauta för oss.

Det är otrolig sommarvärme ute och nu har strumporna åkt av - ljuvligt! Jag känner för att bara strunta i jobbet och gå ut och sätta mig i solen med en glass i stället. Det kanske ordnar sig ändå med allting.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida