onsdag 11 maj 2011

2011-05-11

Små odds
Jag kände mig riktigt låg igår efter sågningarna från PR och SSH. De talade ju inte om något jag inte redan visste: ja, det är svårare att få ett nytt jobb om jag samtidigt har höga krav. Ja, chanserna att bli gravid i min enormt höga ålder är närmast obefintliga. Jag vet det. Det är inte rocket science direkt. Men tack ändå för alla uppmuntrande tillrop, liksom.

Det är konstigt för U har hela tiden varit den som varit mest angelägen om att få barn. Nu när vi försöker och inte lyckas verkar han knappt ens reagera över det, medan jag i stället är den som blir jättebesviken och nedslagen varje månad. Märkligt är det. Men nog om det.

Styrkepasset igår gick riktigt bra. Bäst var axelträningen där jag vann framgångar: alla armhävningar på fötter och jag lyckades behålla femkiloshantlarna genom hela låten, även om det var sjukt tungt mot slutet. Biceps däremot var hemsk - där är jag normalt stark men igår fick jag nästan kramp i armarna och kunde knappt hålla i stången ordentligt. Återstår att se hur det går att cykla idag när jag har kört tunga benlyft igår, men det blir vad det blir. Och på lördag eller söndag kanske vi kommer ut för att springa eller powerwalka igen!

Kvällen hemma ägnade jag åt semesterbilder. Vi har planer på att trycka upp utvalda extra fina bilder från våra resor - det kan vara en färgglad fågel från Borneo, en giraff från Tanzania eller ett sjölejon från Galapagos, till exempel. De ska i sin tur ramas in och sättas upp i vår långa hall, för att ge lite mer liv där. I kväll hinner vi nog lite längre med att välja ut vilka bilder vi ska sätta upp. Det är ett roligt projekt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida