fredag 11 februari 2011

2011-02-11

Från vår till vinter
För ett par dagar sedan var det spirande vår men nu är det minsann full vinter igen. Inte särskilt kallt men snön fullständigt vräker ner med trafikkaos på det. Inga bussar går, typiskt just idag när jag har tid hos kiropraktorn och med andra ord kommer få en minst sagt frisk promenad till Fridhemsplan och tunnelbanan. Sånt är livet.

Igår kom KHG förbi hos mig på jobbet och vi pratade lite om träning. Jag berättade att jag skulle köra body pump på kvällen och hon frågade hur mycket vikter jag hade på stången. Jag berättade det och märkte direkt att det inte var det svar hon väntade sig. Jag vet att jag lyfter rätt tungt, mer än de flesta tjejer, men så har jag också ägnat mig åt styrketräning i många år nu och självklart kommer resultaten med tiden. Dessutom har jag många års cykelträning bakom mig, med starka ben som följd. Jag frågade KHG hur mycket hon själv lyfte, men hon ville bara svara att det var lite mindre än mig. Jag är inte förvånad - hon har precis börjat styrketräna och det tar tid att få in rätt teknik och bra resultat. Man får ha tålamod och inte ge upp.

På kvällen körde jag således mitt första styrkepass på flera, flera veckor efter julhelg och bröllopsresa, och God damn säger jag bara så tungt det var! Jag orkade bara precis med nöd och näppe och idag känns det verkligen i hela kroppen att jag har jobbat stenhårt. Jag gissar att jag kommer att vara stel som en stålvajer i eftermiddag när jag ska till kiropraktorn. Pust. Men träningsvärk är bra! Och nästa vecka kommer det förhoppningsvis att gå lite, lite lättare när jag väl har kört en gång i alla fall.

Idag jobbar jag hemma - skönt! Jag sov oroligt och var helt slut på morgonen så det känns minst sagt som en bra grej att vi har den här möjligheten på jobbet. Härligt att det äntligen är fredag och snart ledighet. Och U gillade min idé med fjärilstavlorna - otroligt men sant! Fast han tyckte att vi hellre skulle satsa på två stycken i det största formatet och jag håller med honom efter lite eftertanke. Det kan bli supersnyggt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida