måndag 31 januari 2011

2010-01-31

Hemma igen
När vi kom hem sent i fredags kväll kändes lägenheten gigantisk! Vi som har bott i hotellrum av olika storlekar, och små båthytter där det verkligen inte är mycket plats, det kändes helt klart annorlunda att plötsligt ha en jättelägenhet med lång hall och garderober med en massa kläder och flera rum att vara i. Konstigt och nytt på något sätt.

Helgen har i princip gått till att packa upp och försöka landa. I söndags åkte vi först till Rotebro för att hälsa på Maja, så söt som vanligt, och sedan åkte mina föräldrar med på lunch hem till AP där vi fick berätta om hela resan för dem. Bra att träffa alla så här på en gång.

Nu är jag tillbaka på jobbet igen och det känns allt annat än kul kan jag väl säga. Det är inte klart ännu med kontorets flytt men det lutar åt det sämsta alternativet och jag är inte glad för det. Nu får vi se vad som händer. Ska vi försöka få barn? Kommer det att hända? Om det funkar så blir det i alla fall ett avbrott för mig i arbetet och efter det kommer jag att söka mig vidare om det blir så som det verkar bli. Vi får se.

Min träning är helt fullbokad i kväll så jag har bokat in mig på något pass i morgon i stället. Nu är det som varje år, med alla nyårslöften och alla som ska börja träna - nästan hopplöst att få plats på passen om man inte bokar i god tid. Det brukar vara så varje år och efter ett par månader lugnar det ner sig lite igen.

PH har fått en dotter under tiden jag var borta. Det verkar ha gått bra och det ska bli kul att träffa henne. Hon verkar lycklig och nöjd och skriver att det är helt underbart att vara mamma. Det är bra att hon känner så men jag blir samtidigt stressad av hennes ord, eftersom jag känner en press på mig av det. Det är svårt att förklara.

Nu är det i alla fall vardag igen - dags att landa i det vanliga livet med allt vad det innebär.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida