onsdag 5 januari 2011

2011-01-05

Mot Ecuador!
Det är stressigt nu. Resdag, vi ska iväg om bara några timmar och vi är inte klara med packning eller förberedelser ännu. Typiskt oss, vi lyckas göra så här varenda gång. Jag fattar inte hur vi bär oss åt och att vi aldrig lär oss. Men det ska väl gå, det gör det alltid.

Igår krisade det ihop sig igen då Maja åter började blöda. Mamma och pappa fick ta henne till veterinären ännu en gång för nya prover. Amatör-veterinär är allt jag kan säga, tydligen hade han glömt ta detta prov förra gången vi var inne. Mer stress för Maja och fler utlägg för oss. Nu var det prover på sköldkörteln som skulle tas och tydligen var det alldeles för höga värden även där. Fler mediciner alltså och hon måste tillbaka igen om fyra veckor för att se om värdena är bättre. Det är inte lätt för Maja det här, och jag kommer att vara dubbelt orolig för henne nu när jag är borta. Idag hade hon i alla fall verkat bättre igen, men det är inte bra.

Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att släppa stressen och njuta på vår resa nu. Det är vår bröllopsresa och vi ska göra den så bra vi kan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida