måndag 7 februari 2011

2011-02-07

En tripp till Schweiz
Jag har varit på ännu en av mina jobbresor till lilleputlandet Schweiz. Det var det årliga marknadsmötet med folk från kontoren över hela världen, och som vanligt var det bästa helt enkelt att bara träffa alla. I år var MWB från Danmark med också, men vi umgicks inte mycket. Jag ser det inte som min uppgift att valla henne utan hon är en vuxen människa som måste klara sig själv. Jag fokuserade i stället framför allt på att umgås med de andra tjejerna, som jag träffar alltför sällan.

Den här gången åkte vi till den lilla skidorten Stoos, som ligger någon timmes resväg söder om Zürich. Det var ett vackert landskap, snö och sol, och hotellet var hyfsat bra även om jag förstås alltid sover bäst hemma. Vi hade en aktivitet, isskulptering, och den slutade lätt dramatiskt när jag slant med den supervassa kniven. Utan minsta ansträngning gick spetsen rakt igenom mina vadderade skidbyxor, igenom mitt underställ och in i mitt ben med ett prydligt rakt snitt. Inte kul, jag haltade iväg med blödande ben och ja, det kommer helt klart ta tid innan det läker ihop. Hade jag varit hemma så hade jag nog sett till att få det sytt, men nu är det som det är. Jag kommer att få ett snyggt ärr på låret som minne.

Träffen var annars OK - mer information än inspiration den här gången, men det är inte alltid som allt är på topp. Lite bra och lite dåligt. Det är bara ett jobb, trots allt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida