onsdag 2 februari 2011

2011-02-02

På väg igen
Igår kväll körde jag spinningpass på Regeringsgatan. Passet var bara 45 minuter i stället för det vanliga 55, men fy tusan så jobbigt det var ändå efter flera veckors uppehåll. Jag kände mig helt sänkt men jag insåg också att det här inte är mitt vanliga pass, inte så roligt som det brukar vara. Det bevisar bara som vanligt hur extremt viktiga både musik, instruktör och träningskompisar är för ett bra pass. På mina vanliga pass är det fullt ös. PA peppar och hojtar och gör det så bra så att man helt enkelt ger allt. Jag sitter längst fram mitt i salen granne med elitcyklisterna som sporrar mig till att ge allt, och musiken är klockren och får mig att bli än mer inspirerad. Lika väl kan ett annat pass, som det jag körde igår, vara så tråkigt så klockorna stannar, även om det är bra träning. Fel musik, fel cykelgrannar, fel instruktör, ingenting stämmer och då blir träningen mer bara något jag gör för att jag nu har gått dit och måste genomföra det. Det är verkligen skillnad.

Efter middagen var det dags att packa väskan igen för idag åker jag till Schweiz. Det är en lättare packning den här gången, men vi ska ge oss ner till någon skidord mitt i landet så det är ändå vinterkläder och underställ och jag vet inte allt som ska med. Men det blir bra. Nästa gång jag köper en kabinväska ska jag förresten köpa en i färg! Rosa kanske!

I morgon åker U iväg på sin årliga Sälenresa med grabbgänget från universitetet i Linköping och han är borta till på söndag. Så länge som fem dagar har vi inte varit ifrån varandra på evigheter så det kommer helt klart kännas konstigt. Men jag kommer ha fullt upp ändå - på lördag kommer katterna tillbaka och jag ska dessutom åka till Maja och mamma och pappa och förhoppningsvis kunna boka in en träff med PH också. Tiden kommer nog gå fort.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida