fredag 10 december 2010

2010-12-10

Vacker vinterfredag
Idag är det Nobeldagen. Inte någon stor grej för mig, det mest intressanta brukar vara att se hur alla damer är klädda - och där brukar resultatet variera! U har varit på Nobelfesten en gång, som universitetsstudent med sin förra sambo. Jag minns att vi hade någon utlottning av biljetter när jag själv gick på högskolan, men jag ställde inte upp i utlottningen då.

Idag har vi ännu en vacker vinterdag - mycket snö coh en sol som försöker kämpa sig igenom molnen. Jag jobbar hemifrån och Tuva ligger på bordet och håller mig sällskap. Jag lyssnar på julmusik och har det bra!

Skumt nog ringde SS till mig igår eftermiddag på jobbet. Jag avstod faktiskt från att svara - nästan till min egen förvåning blev jag snarast irriterad över att hon ringde. SS som aldrig orkar svara när jag hör av mig, hon ringer mitt under en arbetsdag och förväntar sig att jag ska ha tid att prata med henne då. Hon lämnade inget meddelande och jag tolkade det som att hon inte ville något särskilt så jag har inte ringt tillbaka.

Igår kväll stod styrketräning på schemat. Jag lassade på och det gick bra, men det var tungt förstås. Jag kör en tredjedel av min egen kroppsvikt i ungefär 100 repetitioner i benböj - jag har sagt det förut men det är jag stolt över att jag klarar! Efter träningen gick jag på en kort jakt efter vinterskor och kappa. Jag hittade faktiskt den svarta kappan som jag har letat efter på HM, men nej, den var inte fin i verkligheten - den såg verkligen bara billig och tråkig ut och fick hänga kvar. Vidare in på Scorett och Vagabond för att leta vinterskor, men där hade jag ingen större framgång. Det var ganska urplockat av varma skor, förutom fula Uggs som jag absolut inte vill ha, och dessutom var jag lite för trött och hungrig och inne i spar-tänket så jag åkte hem utan något nyköp.

U kom äntligen hem från sin jobbresa senare igår kväll och det var skönt att ses igen även om det blev kort. I morse skulle han iväg tidigt igen och i kväll är jag borta - första besökt i JP's nya hus! Men jag och U får umgås i morgon i stället - trist när det blir så lite men det är så ibland. Det blir skönt med helg i alla fall - som alltid!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida