tisdag 30 november 2010

2010-11-30

Slumpen eller ödet?
För drygt två och ett halvt år sedan började jag på mitt nuvarande jobb, och bara för att SATS Hötorget låg så nära så började jag träna där. Jag gillade PA som instruktör från första början, men jag tyckte nog att vissa av de som gick på hennes pass var lite väl hurtiga - alltid där jättetidigt innan passet började, och alltid satt de längst fram och hojtade på varandra. Nu tog det ju inte lång tid innan jag själv blev likadan och numera är jag också en sån där person som alltid är där jättetidigt och tar plats längst fram och sitter och skriker åt grannarna. Det är helt klart roligare så! Igår gick dock min träning mindre bra. Jag hade huvudvärk och ont i halsen och min sträckning i bröstmuskeln kändes för varje andetag. Det kändes helt enkelt inte alls bra att träna och jag kunde inte på långa vägar gå ut så hårt som jag brukar. Idag mår jag lyckligtvis mycket bättre så i morgon blir det andra takter, då är det hårdträning som gäller igen! Kanske var det slumpen som gjorde att jag skulle börja jobba här och därmed hitta till PA's pass, eller kanske var det ödet som styrde mig dit för att jag skulle hitta den bästa träning jag någonsin haft? Vem vet?

Igår satt jag och spanade lite på HM's rea och såg en svart kappa som kan vara ett alternativ i stället för min nuvarande, som är minst fem år gammal och som är så tråkig så klockorna stannar, och dessutom ganska sliten vid det här laget. En svart kappa är en svart kappa, det blir liksom inte roligare än så, men den här som jag har sett nu har åtminstone lite mer kvinnliga detaljer som skärp i midjan. Dessutom kostar den nu bara 399 kronor så om den inte är slutsåld till i kväll så ska jag nog slå till. Den håller så länge den håller.

Nu på morgonen ringde min kära vän CN till mig. Vi har inte hörts av på länge men hon är en sån där person som jag liksom alltid känner lika väl, även om vi inte har pratat med varandra på ett halvår. En riktig vän, en som jag vet bryr sig om mig och som inte sviker. Den sortens vän ska man hålla hårt i och nu ska jag försöka boka in en träff med henne och NM om det nu är möjligt - NM är alltid superbusy men jag ska göra ett försök i alla fall.

I kväll är det ännu en reseförberedelse: dags att gå och kolla upp om vi behöver komplettera med fler vaccinationer inför resan. Vi har rätt mycket redan efter våra resor till Borneo och Tanzania, men man måste nog alltid komplettera med något, Malarone eller Dukoral eller något åt det hållet.

Jag har följt Jannices blogg länge och idag visade hon bild på en supercool solspegel som jag direkt tänker mig ovanför vår soffa i vardagsrummet. Det är ingen tavla, men den är hur läcker som helst på något sätt. Jag får se om jag lyckas sälja in den till U som har en tendens att vara lite mer traditionell när det gäller inredning. Förutom solvarianten så har jag även luskat rätt på en solrosvariant, som nästan är ännu finare. Tänk vad Google är bra, jag skriver bara in "solspegel" och söker bilder så hittar jag precis rätt med köpställe och allt! Vad gjorde man innan internet??

Och på tal om inredning så har jag redan tröttnat på vår tvålpump och tandborstmugg från Cult Design. Nu vill jag hellre ha Himlas variant. U skulle bli galen på mig om jag redan gick och bytte ut dem, så jag ska försöka lägga band på mig själv. Men Himlas är helt klart finare.... Ja, alla dessa i-landsproblem, jag säger bara det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida