torsdag 25 november 2010

2010-11-25

Fyra år!
Idag är en speciell dag - idag firar jag och min man U fyra år tillsammans! Våra fyra första år tillsammans och det här är bara början - sedan har vi hela evigheten kvar. Jag är så glad att ha mött U och så glad för det liv vi har tillsammans trots att vi har haft både upp- och nedgångar i vår relation. Men vi vill verkligen leva tillsammans och jag tror det är det viktigaste av allt. När det gäller kärleken är jag lyckligt lottad!

Vårt firande består av en vanlig arbetsdag (för min del hemifrån, det är så dålig luft på kontoret så jag bryter ihop), och i kväll ska vi besöka Äventyrsresor som passande nog har en föreläsning om Galagapagos - det passar bra eftersom det bara är en och en halv månad tills vi åker dit. Efter besöket där åker vi nog hem och firar med lite champagne och den sista biten av vår bröllopstårta som ligger i frysen nu.

Igår gick träningen jättebra verkligen - de korta snabba intervallerna som vi körde även i måndags men det gick bättre igår och jag vågade mer. Jag var med på varenda växelökning, hur liten den än var, och kämpade in i det sista och det höll hela vägen. Världens bästa känsla! Veckans styrkepass blir i morgon i stället för idag men det är kanske ingen nackdel eftersom jag då får en extra vilodag mellan passen.

Igår kväll fick vi upp adventsstjärnan i vardagsrummet. Jag är glad att U är en duktig amatörelektriker - han kan utan problem fixa ihop sladdar och kontakter och få saker att fungera. Han fick till och med igång min svarta Eldfluga så nu kan vi ställa fram den också - perfekt! Jag är väldigt sugen på att klicka hem Karen Blixens vackra mistel i silver och hänga upp någonstans. Den är så enkel och vacker och passar in var som helst. Fast jag skulle förstås byta ut bandet till ett enkelt vitt utan loggor - det är mer rätt stil för vårt hem.

Snön fortsätter falla och det är vitt och vackert ute. Jag har plockat undan mina tunnare kappor ocih hängt fram mina två dunjackor i stället för nu är det dags att använda dem igen. Det ska bli kallt veckan ut och nu är det vinter på allvar. Men än så länge är det härligt och ska det ändå vara kallt föredrar jag alla gånger snön som lyser upp. Det är vackert!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida