onsdag 17 november 2010

2010-11-17

Hemmadag
Igår promenerade jag nästan hela vägen hem från jobbet. Jag uträttade en massa ärenden och passade på att kika i några butiker längs vägen också. Jag kan säga att min dåliga shopping-karma verkar hålla i sig - jag ser verkligen ingenting som är det minsta intressant att shoppa nu. Ovanligt för mig som annars har lätt att hitta kläder så fort jag sticker in huvudet i en affär, men nej, nu är det dött på marknaden för min del. Jag antar att det egentligen är bra - som jag har sagt en massa gånger tidigare så har jag verkligen kläder så det räcker och blir över, faktum är att jag inte ens hinner använda allt! Det säger det mesta! På lördag åker vi som sagt till outleten i Vingåker och jag har inga större förväntningar eftersom jag inte direkt har hittat någonting där förut. Det blir som det blir, ett miljöombyte kan i alla fall vara bra.

Min förkylning verkar jag aldrig riktigt bli av med. Igår laddade jag upp med Echinagard och halstabletter med c-vitaminer tillsatta. Nu jäklar! Men idag har jag fortfarande lika ont i halsen och någon träning blir det garanterat inte. Idag har jag dessutom dundrande migrän så det fick helt enkelt bli en hemarbetsdag för mig. Att sitta i ett stökigt kontorslandskap en dag som den här är mer än jag klarar av. Jag är ju fortfarande fullt nåbar både på mail och telefon och inte minst skitjobbiga försäljare ringer och terroriserar mig titt som tätt. Jag blir så trött på dem - jag menar, vilken del av "nej tack, jag är inte intresserad" är så svår att förstå så de till och med måste ringa upp en gång till dagen efter för att tjata vidare?? Suck. Telefonförsäljare måste vara världens mest otacksamma jobb om alla de ringer till är så otrevliga mot dem som jag, men att bli uppringd av säljare är bland det värsta jag vet i jobbsammanhang.

Jag visade de i mitt tycke så jättefina gjutjärnsljusstakarna för U igår och hans svar blev ungefär "har inte vi redan jättemånga ljusstakar?". Jag kontrade med att fråga om vi inte redan har jättemånga pärmar i arbetsrummet och U hummade något till svar. Jag vet att han har rätt, vi har redan mängder av ljusstakar, och för min del kan jag gärna tänka mig att byta ut en del av dem också. Men jag vill i vanlig ordning gärna ha U med på tåget också och det är inte alltid det lättaste, eftersom han i motsats till mig är mer praktisk än estetisk. Vi har våra olikheter, kan man säga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida