torsdag 11 november 2010

2010-11-11

Back on track
Idag är jag tillbaka på kontoret igen. Inte helt frisk men piggare, fast någon träning blir det inte idag heller. En hel vecka utan att träna alls, det är inte bra men sånt händer och jag får ta i extra mycket nästa vecka när jag väl kan köra igång igen.

Gårdagen var så stillsam så det var rent tråkigt. Hände inte mycket på hela dagen och jag höll mig hemma tills efter arbetsdagens slut. Då tog jag en promenad till Fridhemsplan och köpte en vas till C, men några vita pärmar hittade jag minsann inte. Jag får fixa dem idag i stan i stället. Däremot hittade jag en ny kalender som jag ska köpa, den har jag inte sett i stan så det varierar verkligen. Jag blev i alla fall helt slut av min utflykt så det känns i kroppen att jag inte är helt bra ännu. Bara att fortsätta vila så gott det nu går.

Nu har vi äntligen fått våra bröllopsbilder från fotografen. Jag har inte tittat på dem ännu - det är som att jag drar mig för det. Jag är nog rädd att de ska vara dåliga och att jag ska bli besviken. Jag brukar ju inte bli fin på bild så varför skulle dessa vara ett undantag, liksom. En tråkig känsla! Kanske hinner vi titta lite på bilderna gemensamt i kväll, om vi inte ska ta itu med den eländiga bilrosten. Bara roliga saker!

Idag inviger jag min svarta ullklänning som jag köpte på Benetton i London i somras. Jag gillar den, den är varm och skön trots de korta ärmarna och jag gillar också att den är lite längre, ner till knäna. Med ett smalt svart skärp i midjan blir den perfekt! Däremot ska jag lämna tillbaka min senaste fina klänning som jag köpte på Mango för en dryg månad sedan. Jag har fortfarande inte använt den och alla prislappar sitter kvar. Jag provade den hemma häromdagen och då sprack den en bra bit i sömmen mellan kjol och liv. Jag prövade att dra lite försiktigt i klänningen en bit ifrån där den gått sönder och då gick den upp i sömmen även där... dåligt, dåligt och för det priset, nästan 700 kronor, ska man kunna förvänta sig mer! Jag hoppas bara att det inte blir något tjafs för att det har gått lång tid sedan jag köpte klänningen men i så fall får jag bråka och stå på mig.

Nej, nu är det jobb som gäller!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida