fredag 5 november 2010

2010-11-05

Födelsedag!
Idag fyller min man U 47 år! Det är som vanligt ingen som tror att han är så pass gammal. Han ser ut att vara i alla fall tio år yngre och många tror nog att han och jag är ganska jämngamla. Men så är det i alla fall och jag önskar honom en toppendag.

Tyvärr kommer jag och U knappt att ses alls idag. U var tvungen att åka hemifrån supertidigt för ett frukostmöte och själv jobbar jag hemifrån - med migrän, typiskt. Jag jobbar bara halva dagen och åker sedan till mina föräldrar och Maja. U åker iväg på sin Ålandskryssning framåt eftermiddagen och kommer hem först i morgon framåt kvällen. Så är det med det. Det positiva är att jag i alla fall får mer tid att tänka ut en present. Jag har fortfarande inte hittat något bra att ge U och med tanke på hur rolig min ekonomi är nu efter alla utlägg för bröllop och Ecuador så ska det ju helst inte kosta någonting heller... Ja ja, det löser sig!

Nu ser jag fram emot helgen. Hoppas på lugn och ro trots att jag vet att vi är ganska så uppbokade.

1 kommentarer:

Anonymous anapanda sa...

har en tävling i bloggen just nu som går ut på att du ska lista ut vilket intro det är jag spelar på piano :) kika in och se om du vet vad jag spelar!

7 november 2010 kl. 14:16  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida