tisdag 9 november 2010

2010-11-09

En inte så trevlig överraskning
Måndagen gick inte riktigt min väg, kan man säga. På eftermiddagen gick jag hem från jobbet, kände mig dunderförkyld och hänging. Ingen träning och det är jag verkligen besviken över. Idag känner jag mig inte det minsta bättre, snarare tvärtom, så frågan är om det blir vila även i morgon. Det känns inte roligt alls eftersom varje missat träningspass känns nästan som ett nederlag för mig.

Jag jobbade i alla fall hemifrån igår eftermiddag - samma sak idag - och igår när jag nästan hade jobbat klart ringde det på dörren. Det var en dam från föreningens styrelse som meddelade att det har varit översvämning i källarförrådet, ett rum med fettavskiljare (vad det nu är) har svämmat över och det har runnit ut avloppsvatten i källaren. Jippi! Bara att gå ner med trasor och hinkar och börja torka eftersom det äckliga vattnet hade hunnit rinna in i nästan alla förråd. Att få bort vattnet är en sak, men problemet är att det verkligen stinker och lukten sätter sig i allt. Vi räddade våra jackor och resväskor upp till lägenheten men jag funderar på om jag borde gå ner och hämta våra kartonger med skor också idag. Jag vet inte hur lukten sätter sig i läder och sånt men det är ju inte roligt om vi får en massa skor förstörda. Nu vet jag inte hur det blir med försäkring och sanering för sånt här men med tanke på att nästan alla förråd har drabbats så antar jag att det kommer att gå via föreningens försäkring på något sätt. Inte något roligt sätt att tillbringa måndagkvällen hur som helst, jag som kunde ha varit och tränat i stället!

Idag har det utlovats snöstorm och det är redan på gång ser jag, snöblandat regn och rejält blåsigt ser det ut att vara just nu på förmiddagen. U har åkt till Rättvik på jobb så det blir verkligen en egen dag och kväll för mig. Jag har planerat att ta en promenad till Fridhemsplan efter att jag har slutat jobba för dagen. C vill ha en cylindervas i födelsedagspresent på lördag och jag har sett att Åhléns har en tänkbar variant. Men jag får se hur vädret utvecklas - blir det alltför stormigt så får jag nog hålla mig hemma i stället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida