fredag 12 november 2010

2010-11-12

Puh
Äntligen fredag och som jag längtar tills den här dagen är över! Idag blir det ingen tidig kväll för mig. Vi har vårt största kundevent för året i kväll och eftersom jag är ansvarig för det blir det också jag som måste ha koll på allt och jobba, jobba kvällen lång... Nu brukar det alltid gå bra så jag är inte orolig, men jag kan villigt erkänna att jag hellre hade haft en ledig kväll och åkt raka vägen hem efter jobbet i stället. Jag hade en dundrande huvudvärk både igår och i förrgår och tyvärr känner jag av den även idag. Inte alls något bra tecken så idag får det bli starka värktabletter och hålla mig på benen vad som än händer.

Eftersom jag mådde pyton blev det inte mycket gjort igår kväll. U slutade för en gångs skull jobba tidigt så vi gjorde sällskap hem. På vägen stannade jag på Akademibokhandeln och köpte mina vita pärmar och det jobbigaste jag gjorde igår var således att sortera upp de nya pärmarna i bokhyllan i arbetsrummet. Det blev fint och vitt jämfört med resten av bokhyllorna och jag undrar om jag kan få U att följa mitt exempel där... Han är inte lika förtjust i vitt som jag så det kan bli svårt har jag en känsla av.

U planerar - om han orkar - att börja jobba med bilrosten i kväll. Jag hoppas han gör det så vi kommer igång. I morgon är han borta hela dagen och jag ska över till C och fira hennes födelsedag på dagen. Den här veckan ses vi helt enkelt inte så mycket men vi får försöka ta igen det på söndag om inte annat.

Det är märkligt men just nu är jag inne i en period när jag inte alls tycker det är särskilt roligt att shoppa. Jag suckar över mina överfulla garderober men tycker ändå inte att jag har något att ha på mig, och i butikerna är det mesta bara tråkigt och fult och passar inte min kropp. Det är egentligen både bra och dåligt. Jag behöver inte fler kläder, men det jag skulle vilja är innerst inne att bara slänga ut det mesta och liksom börja från början igen. Köpa nytt och köpa rätt, inte bara handla en massa saker som jag snabbt tröttnar på och som jag därmed inte har lust att använda. Jag har alldeles för hög marginal på felköp. Just nu är jag faktiskt mest sugen på att köpa en mysdress från HM. Jag som nästan aldrig använder sånt, men den ser så grymt skön ut och kostar i princip ingenting. Det är värt att fundera på faktiskt. Kanske säger det en del om min sinnesstämning nu - jag är trött, vill bara gå i ide och hålla mig hemma. November är verkligen tung.

1 kommentarer:

Blogger Towe sa...

jag slog till på ett rött set, men de var restade o kommer först i mitten av dec :(

15 november 2010 kl. 15:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida