torsdag 2 december 2010

2010-12-02

En sån dag
Kylan sitter i och idag är en sån dag när jag mer än gärna hade stannat hemma, dragit täcket över huvudet och sovit vidare. Sån tur har jag nu inte utan idag är en helt vanlig torsdag med jobb och träning på schemat.

Igår tränade jag mitt vanliga onsdags-cykelpass och det var rent ut sagt skitjobbigt - jag kände mig stum i benen redan under uppvärmningen och sedan gick det bara på ren envishet. Puh. Ibland undrar jag om jag är riktigt klok som frivilligt utsätter mig för sånt där, men jag vet samtidigt så väl att det lönar sig och att jag behöver det för att må bra i längden.

Hemma tog vi en lugn kväll. U satt och jobbade nästan hela kvällen och jag pysslade lite, flyttade ner saker i förrådet och så. I kväll ska vi nog ta en drive och skura ur förrådet så att vi kan flytta ner våra ytterkläder och kartonger igen. Styrelsen verkar inte göra något åt saken utan det verkar vara upp till var och en som har drabbats. Tråkigt nog hjälper det ju inte om bara vi skurar vårt förråd - den äckliga lukten sitter i hela våningsplanet och det behövs mer än vår egen lilla insats för att lösa problemet.

I morgon har vi tjejträff med några av mina nuvarande och före detta jobbkollegor: GA, PR, EB och KGH. Jag ser fram emot att träffa GA och PR som jag ju inte träffar så ofta numera, men jag kan inte säga att jag jättemycket ser fram emot att gå ut - jag vet att de andra som är singlar, förutom GA, vill gå ut, men jag har liksom inte det behovet längre. Men det blir säkert bra. Jag har bara ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det är så sjukt kallt ute så klänning - mitt annars naturliga val - känns inte riktigt aktuellt. Och alla mina jeans är så där hopplöst omoderna och för vida för att ha innanför stövlarna... som sagt, ett par smalare svarta jeans hade varit perfekt! Kanske ska jag ta en liten runda idag på lunchen och se om jag hittar något bra - ett sista försök. Det är typiskt för bara för att jag nu helt enkelt inte hittar något i butikerna så är ju min shoppinglust inte direkt mindre - tvärtom, kanske, just därför! Det här är bra träning för mig!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida