onsdag 1 december 2010

2010-12-01

December
Idag höll jag på att i vanlig ordning skriva november i datumraden, men så är det ju inte längre. Det är december, och en december med råge - idag är det köldrekord, -13 C! Galet! I morse hade jag i alla fall turen att få skjuts med U till jobbet eftersom han ska lämna in bilen på verkstad. Alltid något!

Igår hade jag en träningsfri dag och idag mår jag klart bättre. Det blir med andra ord ett nytt träningsförsök i kväll och då ska jag minsann gå ut hårdare än i måndags, så får jag se hur det går. Just nu har jag egentligen inte jättestor lust att träna, konstigt nog, men det kommer nog under dagen.

Min tisdagskväll tillbringades till en början på vaccinationscentralen. Jag behövde komplettera med en spruta till inför Ecuador, men nu är jag så skyddad som jag kan bli för lång tid framöver och det känns skönt. Efter sprutan gick jag en runda för att leta svarta smala jeans, men nej, det är verkligen helt omöjligt. Jag förstår inte hur andra människor lyckas - har alla utom jag perfekta proportioner för dagens mode? Eller? Jag åkte följdaktligen i vanlig ordning hem utan jeans, och så lär det väl förbli. Jag får helt enkelt bida min tid tills modet med smala jeans vänder till något annat och då får jag komma igen och vara supertrendig.

Hemma satt jag och U och gick igenom våra bröllopsbilder, rangordnade och försökte välja ut de bästa. Det är svårt kan jag säga - det tar tid men det är det värt. Vi var fina i alla fall! Tänk, det är bara några få månader sedan, då var det högsommar och värme. Idag är det vinter igen. Tiden flyger iväg.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida