tisdag 7 december 2010

2010-12-07

En boost för självförtroendet!
En sak kan jag säga: Facebook, som ibland är ett tjatigt elände, kan också vara bra för självförtroendet. Tack vare Facebook fick jag igår ta emot mängder av fina födelsedagshälsningar, från personer som jag knappt har haft kontakt med på åratal. Jätteroligt och jag blev verkligen glad över det!

U var tvungen att jobba sent som alltför ofta, men han kom hem till slut och vi åt en enkel middag med en massa tända ljus i lägenheten. Han gav mig en underbar present: Dogeareds underbara halsband Pearl of Happiness. Jag har önskat mig just detta halsband i evigheter och tipsade U om att han kunde ge det till mig i morgongåva, men nu fick jag det till födelsedagen i stället. Det är så jättefint, enkelt och diskret och elegant och det kommer helt klart att bli användbart! Jag är nöjd!

I morse åkte U iväg på ännu en tjänsteresa och den här gången är han borta hela två nätter - tråkigt! Vi ses egentligen inte så mycket under veckorna så det är tur att vi har helgerna i alla fall. För min del ska jag köra på som vanligt med jobb och träning, och kanske passa på att titta efter lite julklappar också så att jag kommer igång med det. Ett besök hos frisören behöver jag också klämma in, men det kanske får vänta till nästa vecka. Jag är verkligen ursämst på att gå till frisören, det går lätt flera månader mellan varven, men nu när jag har långt hår behöver jag i alla fall inte lägga pengar och planering långt i förväg för att gå till dyra frisörer. Billigaste drop-in-varianten fungerar utmärkt för mig!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida