fredag 15 oktober 2010

2010-10-15

Tala ut
Igår hade jag tjejlunch med bästa kollegorna GA och EB. GA jobbar bara kvar en vecka till och jag kommer verkligen att sakna henne! Hon är precis som PR en sådan person som jag absolut vill fortsätta hålla kontakten med framöver. Det var så otroligt skönt att gå ut med bara tjejer och slippa grabbsnacket och vi hade en riktig "prata ut-lunch" där vi stötte och blötte de flesta ämnen som man inte kan prata med lika öppet med killarna, hur trevliga de än är. Precis som jag håller EB ögonen öppna för andra jobb, och precis som jag tänker hon vänta in det rätta och inte bara byta för sakens skull.

På eftermiddagen hade jag ännu ett "tala ut-möte" med de trevliga killarna i produktutvecklingen. De är mina favoritkollegor förutom tjejerna och vi kom överens om att dela rum i de nya kontorslokalerna. Även om jag rent organisatoriskt hör till sälj och kundsupport så är dessa två avdelningar de mest högljudda i hela företaget och att sitta tillsammans med dem som jag gör nu är rena undergången för både kreativitet och koncentrationsförmåga. De är bra killar och jag vet att vi kommer ha roligt tillsammans om vi delar rum. Det är viktigt, man tillbringar ju så mycket tid på jobbet så det måste helt enkelt funka.

Det blev inga viktökningar på styrketräningen men nästa gång kanske... Men passet gick bra i alla fall och jag var nöjd med min insats. När jag gick därifrån hade jag ett nytt meddelande på telefonsvararen. Det var VD för drömföretaget som hade ringt. Han ville att jag skulle ringa tillbaka och nu på morgonen ringde jag och blev kallad till intervju!!! Jag ska gå på intervju för mitt drömjobb - det är ju helt bisarrt! På måndag förmiddag är det dags och jag är redan nu jättenervös. Jag har knappt kunnat sova i natt och det är inte likt mig som ändå har varit på så pass många intervjuer i mina dagar. Kanske är det för att det här verkligen är viktigt för mig men jag kommer i alla fall att göra allt jag kan för att ligga i topp bland kandidaterna.

Idag har jag huvudvärk igen, kanske på grund av dålig sömn, men som tur är har jag också ett besök hos min kiropraktor inbokat i eftermiddag. Äntligen fredag säger jag som vanligt men fredagar är bra dagar för mig. Hoppas bara att jag kan koppla av något i helgen och inte är konstant superstressad inför måndagen... vi får se.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida