fredag 8 oktober 2010

2010-10-08

Huvudvärk
Min huvudvärk kan konsten att få mig att ställa in planerade aktiviteter. Igår blev bion med jobbet inställd för min del. Huvudvärk som inga tabletter rådde på och till slut fick jag inse att det bara var att avboka och åka hem i stället. Väl hemma blev det biogodis i soffan med U i stället och inga måsten överhuvudtaget - det orkade jag helt enkelt inte då. Så min torsdag var sådär förutom en mycket trevlig lunch med AH. Vi pratade jobbsök och peppade varandra till att köra på.

Idag sitter min huvudvärk kvar och jag har sovit dåligt ännu en natt. Vet inte vad det är men jag har inte vaknat ens hyfsat utvilad på länge. Min recension av bettskenan är hittills blandad. Fördelen är att jag inte vaknar med helspända käkar efter att ha legat och bitit ihop tänder och spänt käkmusklerna hela natten. Nackdelen - och den är inte så liten - är att min huvudvärk har eskalerat fullständigt och blivit mycket värre och mycket oftare än jag har haft på länge. Inte bra alls och jag ser fram emot att träffa kiropraktorn om en vecka. Förhoppningsvis kan han säga något om bettskenan och om vad besvären beror på. Just nu vet jag inte om jag har slängt flera tusen kronor i sjön för bettskenan... tråkigt.

Jag jobbar hemma idag eftersom jag känner mig helt sänkt av värken och det är nog precis det lugn och ro jag behöver. I eftermiddag måste jag i alla fall pallra mig in till stan. Då ska jag och U träffa Äventyrsresor och prata Ecuador med dem. Efter det är vi bjudna på middag hos C som har Ö's syster SHL på besök från Norge över helgen. Jag hoppas att jag mår bättre då för annars får jag nog ställa in middagen också. Kul jul, det känns som gamla tider nu när jag allt som oftast fick avboka roliga aktiviteter för att jag inte mådde bra. Men nu är det än så länge bara fredag och jag håller tummarna för att helgen i alla fall blir bättre.

1 kommentarer:

Blogger Nilla Q sa...

Hej Therese!

Låter jobbigt med huvudvärken, hoppas det blir bättre.

Kul att du ville vara med i min utlottning:-)
Ha en trevlig helg!

Kram pernilla

8 oktober 2010 kl. 20:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida