onsdag 6 oktober 2010

2010-10-06

Framtidsplaner
Igår var en verkligt händelselös dag på jobbet. Men det var roligt att träffa AC, hon är alltid pigg och glad och vi kom överens om att snart ses igen. Hon håller precis på att söka nytt jobb och jag blev rejält peppad att göra samma sak själv. Jag har läst igenom annonsen för drömjobbet en gång till och har helt klart övertygat mig själv om att jag måste söka. Men jag behöver prata lite med dem först känner jag så jag ska med U's hjälp titta igenom texten noga och tänka ut vettiga och viktiga frågor. Hittills har jag tänkt ut frågor om personalansvar, storlek på marknadsavdelningen och om resor ingår i tjänsten.

Efter jobbet var det styrketräning och det gick riktigt bra! Faktiskt känner jag nu att jag är redo att lägga på mer vikt på ben och bröst - inte illa! Det går framåt och det är så roligt att min träning faktiskt ger resultat. I kväll är det som sagt dag för cykel igen och med tanke på hur måndagens pass var så räknar jag med ett mindre helvete - men det är bra träning och den behövs.

Vi håller på och letar nya kontorslokaler till jobbet eftersom vårt kontrakt på Sveavägen går ut, och jag är minst sagt orolig för att vi ska hamna i någon eländig stackars lokal i någon avkrok av stan. Då slutar jag definitivt för det geografiska läget är viktigt för mig. Det är viktigt eftersom jag vill kunna satsa på min träning och vill kunna träffa vänner på luncher, och det skulle inte fungera om vi hamnar för långt bort från city. På fredag ska vi för andra gången titta på en lokal på Kungsholmstorg. Jättefint ställe men läget, läget, läget... det är inte bra. Med tanke på att vår VD bor i närheten så misstänker jag att han har blivit lite väl förtjust i just den här lokalen, och det är inget bra tecken. Jag vill verkligen inte dit, men jag kommer ju dessvärre inte att ha någon avgörande röst i det här beslutet trots att jag är invald i projektgruppen. Sånt är livet men som sagt, den här flytten gör mina tankar på nytt jobb än mer aktuell än tidigare.

Jag och U tillbringade kvällen med att fundera vidare på Ecuador. Vi har kommit igång med planeringen igen, som tur är, och har bokat ett möte med Äventyrsresor på fredag. De är dyra men bra, men frågan är om vi tycker att det är värt pengarna att boka med dem med tanke på hur lågt dollarn står nu. Då kan vi lika väl boka direkt med en arrangör i Ecuador och spara en slant. Vi ska i alla fall diskutera med dem så får vi se. Om vi vill göra det verkligt enkelt för oss har Carpe Adventures en väldigt bra rundresa i Ecuador på totalt 24 dagar. Det enda vi skulle behöva göra där är att boka flyg. Det är också ett intressant alternativ, helt klart, och tål att tänkas vidare på.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida