fredag 1 oktober 2010

2010-10-01

Solig höstfredag
Är det bara jag eller är fredagarna verkligen lite ljusare än andra vardagar? Det är den där sköna "nästan helg-känslan" som infinner sig och livet känns liksom lite lättare än till exempel på en vanlig tisdag. Idag kommer det i alla fall att vara full rulle på jobbet i vanlig ordning men sedan är det äntligen helg igen!

I kväll finns det planer på after work med jobbet. Det är PR som har tagit initiativ till det. Ursprungligen hade hon tänkt ha fest hemma för att fira att hon bytt jobb men nu blir det after work i stället. Jag velar mellan att gå och inte. Jag vill gärna träffa PR, men jag vet också att en bar en fredag inte är det bästa stället att få tid att prata, särskilt inte med en massa andra kollegor på plats också, så egentligen bokar jag hellre in en date med PR vid något annat tillfälle i stället. Jag ska fundera under dagen så får jag se var det slutar i kväll. Jag är trött idag också men den där bedövande huvudvärken som jag har dragits med de senaste dagarna är åtminstone borta - tack och lov!

Igår premiärtränade jag det nya body pump-passet. Det var helt OK - vissa låtar var bättre än det förra och vissa var sämre. Utfall och axlar är mina stora svagheter i styrketräning - utfall är i mitt tycke enbart jobbigt och svårt, jag får kramp i vaderna och jag vet inte allt. I axlar är jag helt enkelt bara svag, och båda dessa låtar var helt enkelt hemska i det här programmet. Bra träning, men hu säger jag bara - jobbigt var bara förnamnet. Men det blir nya tag i nästa vecka, det är bara att träna på som vanligt.

Helgen bjuder på lite av varje. I morgon hoppas jag att vi kommer iväg och köper lamporna som vi har sett ut, och på kvällen är det middag hos PH och CE. PH är sjukskriven nu på grund av besvär av graviditeten. Att vara gravid verkar verkligen inte vara någon höjdare, oavsett vad folk säger - nästan alla jag hör om har det ena problemet efter det andra.

Jag har förresten sett en annons för mitt drömjobb - marknadschef på ett reseföretag. Precis vad jag vill jobba med så jag vore rent dum om jag inte sökte. Det är nog dags nu - det värsta som kan hända är ju att jag får ett nej tillbaka och det kan jag leva med. Man måste satsa för att kunna vinna!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida