fredag 24 september 2010

2010-09-24

Fredagsfeeling
Äntligen är helgen (nästan) här! Så skönt! Igår gick dagen och kvällen inte riktigt som planerat. Under förmiddagen kom en akut uppgift in, ett produktblad som måste vara klart samma dag. Inga problem tänkte jag.... men fick sedan vackert sitta och vänta på att få in bildmaterialet till efter klockan fem. Träningspasset var bara att ställa in vilket var väldigt irriterande, jag hade ju siktet inställt på styrketräning. Det blev att jobba sent i stället och jag gjorde sällskap hem med U. Vi promenerade hela vägen hem, alltid något i motionsväg! Jag slank in i butiken Plagg vid Fridhemsplan för att prova den fina vita stickade klänningen från French Connection, men den passade inte alls. Lika bra det kanske eftersom jag i ärlighetens namn har tillräckligt mycket kläder redan, men shoppingsugen kan man ju vara för det!

Kvällens roliga aktivitet förutom en halvgod middag blev att betala räkningar. Den här månaden är ingen lek kan jag säga, det blir verkligen inte mycket kvar av lönen. En massa tråkiga utgifter för bilen, försäkringar och jag vet inte allt. Nu betalar jag ju dessutom fortfarande av för mina tandfasader och där lägger jag en rejäl summa varje månad, men tack och lov är den utgiften borta om ett par månader till. Vissa månader blir det så här, helt enkelt.

I kväll funderar vi på att kanske gå på bio, om vi orkar vill säga. Jag vet att jag brukar vara minst sagt trött på fredagar så det återstår att se hur pass pigga vi är på någon aktivitet efter jobbet idag. I morgon funderar vi på att åka till Vingåker för lite shopping till U - han behöver en höstjacka och sedan vet man aldrig vad mer man kan hitta där. Förutom det ska vi hinna träffa föräldrarna på söndag och sedan vet man aldrig vad mer som dyker upp - något blir det alltid!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida