tisdag 14 september 2010

2010-09-14

Fullt upp igen
Knappt har vi hunnit landa efter bröllopet så är det fullt upp igen, fast nu med andra planer och projekt. Det känns som att det alltid är något på gång men det är väl så mitt liv är, antar jag. Jag gillar att ha saker att se fram emot och planera för, det är min grej kan man säga.

Våra planer just nu gäller framför allt vår nästa resa, till Ecuador och Galapagos om några månader. Så jag längtar!! Igår kväll satt vi framför datorn och jämförde arrangörer och priser och program och ja, jag blir mer och mer sugen på att resa iväg för varje sekund som går. Att resa är verkligen livet för mig - jag skulle lätt kunna sluta jobba idag och bara ägna mig åt att resa resten av livet tror jag. Målet är att helst redan den här veckan ha bestämt oss för vilken arrangör vi ska resa med. Annars syr vi ofta ihop våra egna resepaket, men just för Ecuador har vi fått rekommendationen att inte göra så utan i stället anlita en resebyrå. Så det gör vi. Just nu är grovplanen en resa i tre delar: Galapagos, ut i regnskogen i västra Amazonas och så via Quito upp i bergen i Anderna, kanske bo några dagar på en hacienda och rida och uppleva. Ja, jag vill åka idag!! Första och viktigaste steget är i alla fall att få ihop möjligheten att vara borta från jobbet i tre veckor någon gång under november - december. Redan nu börjar det bli svårt att hitta luckor så vi måste snabba på med bokningen.

Igår kväll körde jag mitt vanliga cykelpass på kvällen, som vanligt med pepp och hejarop åt både mig själv och grannarna. Vi körde riktiga långintervaller, omväxlande backar och flack körning på mellan sex och nio minuter i stöten. Helt fruktansvärt, den sista långa flackkörningen tog knäcken på mig fullständigt. Jag trodde nästan att jag skulle tuppa av sista minuten men det gick bra ändå! Idag är det vilodag men i morgon är det dags igen och jag längtar!

I kväll har jag ett par andra projekt på gång. Jag ska dels gå och beställa soffbordet som vi har tittat på. Jag är glad att U går med på det - jag vet att han gillar det nuvarande bordet mer än jag gör. Jag ska dessutom försöka få tag i oljeflaskan från Cult. U är lite tveksam till om den funkar bra eller om det rinner utanför precis som på många andra varianter, men jag ska se om det går att ta hem den och testa med vatten och förhoppningsvis lämna tillbaka om vi märker att den inte gör det den ska. Jag tänkte passa på att ta en promenad över till Söder och kanske titta på lite annan inredning om jag springer på något längs vägen. Det känns som en bra kvällsplan!

1 kommentarer:

Blogger Stjärnor & Champagne sa...

Hoho...Ja jag har verkligen varit off blogg. Stort grattis i efterskott brudparet!!! Hoppas att ni hade ett fantastiskt bröllop. Och eran resa låter ännu mera fantastiskt. Vad härligt att ha ett sådant äventyr att se fram emot:) Skulle inte alls vara fel här. Jag tor att vi får åka bort i jul när vi har flyttat ut 2 hus och in i ett, pust....Men det blir nog bra i slutänden ...Stor kram Anne

14 september 2010 kl. 22:15  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida