fredag 10 september 2010

2010-09-10

Framtidsfunderingar
Det känns som att en stor del av mina tankar nu går till att fundera över min framtid. Dels är det jobbet - byta eller stanna kvar? Jag tycker helt ärligt inte att mitt nuvarande jobb är kul, men å andra sidan finns det fördelar - än så länge bra geografiskt läge med kontor mitt i stan, möjlighet att själv bestämma arbetstider och jobba hemifrån, jag styr mitt eget arbete och så.

Sedan tänker jag massor på barnfrågan, förstås. Jag känner nog någon slags besvikelse över allt jag inte hunnit göra, sånt som U har haft nio år till på sig att hinna med i sitt liv. Jämfört med honom kan jag känna mig så himla oerfaren och det stör mig en del, i synnerhet nu när jag inser att tiden rinner iväg från mig. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken nu när det är som det är, men som sagt, det är ett störande moment i mina tankar just nu.

Igår körde jag body pump, samma pass men med ny instruktör som var riktigt bra. Vilken skillnad mot förra veckan! Igår orkade jag som vanligt, det kändes bra och jag var stark in i det sista. Världens bästa känsla och jag har inte ens någon träningsvärk idag. Nu är det mer som vanligt igen, tack och lov! Resten av kvällen ägnades åt middag, dammsugning och en promenad med Saga. Hon behöver komma ut och jag tror hon trivs bättre med det än Tuva, som alltid har varit lite mer av en innekatt och uppskattar det mer.

I kväll ska vi utnyttja den första av våra upplevelsepresenter som vi fick på bröllopet. Det är LP och BS som bjuder på middag samt företsällning, La Clique som uppträder på Tyrol. Det blir trevligt och roligt hoppas jag. I morgon ska jag passa på att hälsa på mina föräldrar. Jag har inte träffat dem mycket de senaste veckorna och med tanke på att pappa är dålig nu så kan jag tänka mig att de behöver hjälp med lite av varje, att storhandla till exempel. Nu är det mamma som far fram och tillbaka med cykeln - hon kör ju inte bil så hon blir ganska bunden. Tur att hon är så pass pigg i alla fall. Sedan är det alltid roligt att träffa Maja förstås, det ser jag också fram emot.

På söndag är det premiär - jag och U ska vara barnvakter åt SL för första gången. På tiden kan man tycka, hon är ju två år nu och med bilen tar det inte alls lång tid att åka mellan oss och C's lägenhet. C och Ö ska gå på en husvisning - i Sollentuna förstås, var annars! - och sedan ut och äta med några kompisar. Det är bra att mamma för en gångs skull inte behöver ställa upp men jag tror att hon är jättenervös för hur det ska gå för oss utan hjälp. Det skulle inte förvåna mig om hon frågar ännu en gång om hon ska komma dit och hjälpa till, men där tänker jag stå på mig och tacka nej. SL och C får inte bli helt beroende av mamma, de måste ha alternativ också. Jag hoppas det ska gå bra men det löser sig nog!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida