tisdag 31 augusti 2010

2010-08-31

Tillbaka i vardagen
Idag är det sista dagen i augusti och jag har verkligen höstkänslor. Jobb, träning, vardag, men förhoppningsvis också saker att se fram emot mitt i allt. Träningen igår var urjobbig. Jag kände av veckor utan träning och förkylningen som jag gick med hela tiden på Irland, och jag kunde inte gå för fullt även om jag gjorde mitt bästa och tog ut mig fullständigt. Skönt men tufft, som det ska vara!

Hemma fortsatte plockandet efter resa och bröllop. Vi har öppnat alla presenter och till vår glädje fått en hel del resebidrag och bidrag till välgörande ändamål, som vi önskat oss. Dessutom har vi fått hela tre takvandringar - tja, vad ska man säga! - och lite andra trevliga upplevelser dessutom, som vin- och chokladprovning, en föreställning med La Clique och annat smått och gott. De sedvanliga skålarna och silverbrickorna finns med också, men så är det.

Jag har pratat med mina föräldrar också. De vet fortfarande ingenting - läkarna skulle ha någon konferens på måndagen och diskutera behandling för pappa. De vet inte ens vilken avdelning han hör till eller hur pass allvarligt läget är, och jag känner mig som ett svin för att jag vet mer men inte vill berätta förrän de har hört något från läkarna. Pappa är förstås väldigt orolig, det märks tydligt. Och det gör mig så frustrerad att både han och mamma känns så handlingsförlamade - ingen av dem vill ringa och ta reda på något utan de vill helst bara stoppa huvudet i sanden, vänta och se, trots att de också håller med om att hela processen redan har tagit alltför lång tid. Jag förstår inte vad pappa väntar på - han är rädd för beskedet och för behandlingen men han vill inte göra något för att skynda på det. Vad är meningen? Ska han vänta tills det blir för sent eller vad är han egentligen ute efter??

Jag längtar ut i skogen och tänker föreslå för U att vi ska ge oss ut och leta kantareller i helgen. Till Tyresta kanske - där är det så fint, en riktig urskog, och där kan vi gå med lite matsäck och bara ströva runt med eller utan svampar. Jag längtar efter lugn och ro nu.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

http://www.louboutinmall.co.uk Especially effective on pet urine odors. [url=http://www.vanesabrunosacparis.fr/]http://www.vanesabrunosacparis.fr/[/url] Rycsdebva [url=http://www.oakleysunglassessforcheap.com/]http://www.oakleysunglassessforcheap.com /[/url]
ajlwxh 005001 [url=http://www.oakleyssunglassessoutlet.com/]oakley sunglass[/url] 797437 [url=http://www.cheapsoakleysunglassess.com/]sunglass oakley[/url]

3 mars 2013 kl. 08:26  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida