torsdag 12 augusti 2010

2010-08-12

Lite mera klart
Det blev ingen träning igår, jag hade inte ro till det helt enkelt. Det är bara att inse att nu är det totalt fokus på bröllopet som gäller och sedan när det är klart så kan jag komma tillbaka i min vanliga träningsform igen. Det ser jag fram emot!

Igår gick jag och köpte på mig en halv förmögenhet av smink och penslar som jag blev tipsad om förra lördagen. Typiskt, jag som hade föresatt mig att inte ha så himla mycket smink hemma och har försökt få saker att ta slut i stället så att jag inte har så många olika varianter... nu är sminknecessären mer än full igen. Så kan det vara. Men jag ska minsann vara vacker som en dag på bröllopsdagen så det är bara att träna på med de nya färgerna, underlagskrämerna och penslarna. Jag testade lite i söndags med mina vanliga färger fast i ny form och det blev riktigt bra!

Jag har dessutom köpt morgongåva till U - de fina Hope-manschettknapparna från Efva Attling som jag har tittat på förut. De kommer att bli bra tror jag och jag håller tummarna för att U kommer att vilja använda dem på bröllopsdagen, och inte bara då förstås. Nu är jag fattig, som väntat, och värre kommer det att bli under den kommande månaden när alla kostnader för bröllopet och bröllopsresan ska betalas. Hu, tur att man inte gör det här mer än en gång!

Hemma var det mera jobb som gällde. Jag jobbade på lite till med Spotify, bara för att till min enorma irritation upptäcka att det inte gick att redigera i spellistan. Jag vet inte om det beror på att jag bara har gratisversionen eller något annat, men frågan är nu om jag blir tvungen att göra om allt från början för att få det att fungera. Det vore inte kul. Förutom musiken har jag gjort klart och printat drinklistor till baren, skurit ut och skrivit alla bordsplaceringslappar för hand, och dessutom printat alla vigselprogram - åttio stycken, dubbelsidiga, som måste skrivas ut och vändas ett och ett på vår hemmaskrivare. Det tog en evighet kan jag säga och jag var minst sagt less på det när jag var klar. Men nu är det gjort i alla fall - skönt!

I kväll åker jag hem till C, Ö och SL för att få hjälp att färga ögonfransar och ögonbryn. Sedan ska jag hem och tona håret, och dessutom storstäda inför besöket från Spanien - RR och VZ kommer i morgon. Mycket blir det, det är ett som är säkert.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida