onsdag 1 september 2010

2010-09-01

Goda nyheter
Idag är det mammas födelsedag! Vi ska som vanligt fira bara med familjen, med middag hemma hos dem. Jag och C har köpt boken Vårt bröllop med kronprinsessparet och dessutom får mamma en blombukett och två flaskor alkoholfritt vin. Det blir bra.

Pappa har varit och träffat läkaren på Karolinska idag och jag har gått som på nålar hela tiden i väntat på beskedet. Nu har jag pratat med pappa och jag tror att det är goda nyheter. Det som pappa har uppfattat av läkaren är att tumören inte ser alltför elakartad ut, det är inte cancer utan tvärtom verkar det vara goda utsikter att han ska bli botad. Han kommer antagligen inte att opereras, vilket är en enorm lättnad för honom, utan i stället ska tumören behandlas med medicinering, en ny typ som har testats med mycket goda resultat. Pappa ingår därmed i en studie och kommer inte att behöva betala någonting för behandlingen, och jag tror om jag känner honom rätt att även det är en bra nyhet för honom. Pappa lät enormt mycket gladare och lättare på rösten nu än han har gjort på länge och jag hoppas innerligt att det här ska hålla i sig - att han ska bli en gladare och mer livskraftig människa på sikt.

Jag har tillbringat förmiddagen på en ganska tråkig mässa, även om det var skönt med miljöombytet från kontoret. På vägen tillbaka till kontoret gick jag i lite olika affärer och hittade inte helt oväntat en del fint som jag blev riktigt sugen på. Jag gillar hösten när det gäller kläder - jag tycker om att få dra på mig tjocka tröjor, strumpbyxor och kappa och det är inte svårt för mig att hitta fina kläder just vid den här tiden på året. I år är jag sugen på en ny lite längre kappa, alltså neråt knälängd som blir snyggt till kjol och klänning. Jag har min gamla svarta som börjar bli ganska sliten och som jag framför allt är så trött på så jag knappt vill titta på den. Den skulle självklart funka en säsong till men helst inte... Dessutom är det min svarta täckkappa som också tyvärr fortfarande fungerar, men som jag ärligt talat är så trött på så jag verkligen vill byta ut den nu.

Mexx såg jag en mörkblå dunkappa som skulle kunna vara ett alternativ, och jag har även sett en mörkblå lite längre ullkappa som var simply gorgeous. Kappahl har en beige fin kappa som också är ett bra alternativ - jag ska titta närmare på den när den kommer ut i butik. Dessutom finns ju alltid alla fina stickade klänningar och annat fint som alltid dyker upp på hösten och vintern - det är en bra tid!

Styrkepasset igår var förresten hemskt - urjobbigt och jag kände mig svagare än någonsin. Min långa viloperiod har helt klart straffat sig så nu ska jag kämpa på för att komma i form. Det behövs!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida