torsdag 16 september 2010

2010-09-16

Höststorm
Vilken höststorm vi hade i natt! Regnet vräkte ner så mycket så jag vaknade av det och jag tror till och med att det åskade en stund. I morse började det ösregna igen men det höll upp lagom tills att jag skulle gå hemifrån. Jag hoppas att det inte börjar hälla ner igen för idag lämnade jag gummistövlarna hemma.

U är i Dalarna på jobb så jag har sovit ensam. Det var ganska länge sedan vi var ifrån varandra nu och jag sov oroligt, antagligen en kombination av vädret, att jag sov ensam i stora sängen och en massa tankar som snurrade i huvudet precis innan jag skulle somna.

Gårdagens träning gick i alla fall bra, lite lättare än i måndags då jag ju nästan höll på att tuppa av mot slutet av passet. Igår höll jag igen lite mer och det funkade bättre. I kväll är det styrketräning igen och jag hoppas det går lika bra idag som förra gången. Kanske är det dags för nya passet idag dessutom? Det är alltid kul med lite variation, ny musik och nya kombinationer.

Mamma ringde igår kväll, inte för att direkt höra hur det var med mig utan för att skälla ut mig för mitt val av politiskt parti att rösta på. Hon ville inte ens själv berätta vem hon har valt, trots att jag vet att både hon och pappa har röstat på de i mina ögon läskigt konservativa Kristdemokraterna. Men trots det kan hon och pappa minsann ha en massa legitima åsikter om mitt val och de talar bestämt om för mig hur konstig jag är som tänker som jag gör, när det finns andra, ännu sämre val (tycker jag förstås). Som jag har sagt tidigare, i mina ögon är de politiska partierna mer eller mindre ett val mellan pest och kolera och jag önskar att det fanns bättre alternativ, men nu är Sverige som det är och det är bara att göra det bästa av situationen. Så länge Alliansröran inte har något bättre förslag när det gäller djur och miljö så kommer jag i alla fall inte att stödja dem, så är det bara. Det är min viktigaste valfråga och jag har bestämt mig för att gå på den linjen trots allt.

Jag hade tänkt sitta lite mer med reseplanering igår men orkade helt enkelt inte. Det blev tvätt, ut med soporna och ut en liten sväng med Saga och det var allt. I kväll måste jag ta nya tag och komma framåt i planeringen. Målet är ju att boka helst redan innan veckan är slut så vi får se hur det blir.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida