torsdag 30 september 2010

2010-09-30

Koma
Kombinationen av huvudvärk, för lite sömn, superstressig dag på jobbet och that lovely time of the month var inte bra alls - träningen igår var fruktansvärd. Jag kände mig precis stum i benen, orkade ingenting och mådde nästan illa efter passet. Inte kul och jag hoppas på bättring nästa vecka. I kväll är det styrketräning och just nu känner jag inte särskilt för att gå dit, men jag ska göra det ändå och jag vet att jag kommer att känna mig nöjd och stolt när det är gjort.

Igår kväll blev det med andra ord inte mycket gjort. Jag tog en vilokväll och det mest aktiva jag gjorde under kvällen var att ta ut soporna, vattna orkidéerna och laga några strumpor.

Tyvärr hamnade jag och U i en tråkig och jobbig diskussion precis innan jag skulle somna. Det handlade om saker som har hänt i det förflutna, och dem kan vi inte göra något åt, det vet jag. Det förflutna är vad det är. Det som däremot oroar mig är vad det säger om U's syn på saker och ting, vad som är OK och inte, var gränserna går för vilka relationer man har med folk och hur nära man är varandra i olika sammanhang. Där är vi väldigt olika och det kan ibland orsaka stora problem mellan oss, så även igår. Jobbigt varje gång och jag vet fortfarande inte hur vi ska lösa det.

Idag vaknade jag med hemsk huvudvärk precis som igår. Jag brukar sällan ha huvudvärk redan när jag vaknar och jag misstänker förstås att det kan ha med bettskenan att göra. Sedan kan man ju undra om det är bra eller dåligt. Ibland får jag en liknande huvudvärk när jag har varit hos kiropraktorn, och då beror det på att jag slappnar av i muskler som brukar vara spända. Det brukar bli bra efter max ett par dagar och kanske är det samma sak nu med bettskenan, en vaneperiod och en omställning för kroppen som måste ta ett tag för att det positiva resultatet ska sätta in. Jag vet inte men jag ska i alla fall ge bettskenan minst en månad innan jag avskriver den. Till dess får jag stå ut och se vad som händer längs vägen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida