onsdag 13 oktober 2010

2010-10-13

Kallt, kallt, kallt
Den senaste veckan har det blivit allt kallare. Nu är det inte mer än några ynka grader över 0 när klockan ringer och i morse hämtade jag upp min grå varma jacka från källarförrådet. Den behövs nu och i kväll ska jag ta en drive till och hänga undan skinnjacka och lite annat, och göra plats för min fina lila kappa och den gamla fula svarta - den får väl hänga med i år också, trots att jag är så trött på den så jag knappt vill se den! Men jag har bestämt mig - det blir ingen ny kappa eller vinterjacka i år utan jag fortsätter slita på dem jag har. Samma sak med stövlar - jag har bara två par stövlar men jag har gett mig den på att jag faktiskt inte ska ha fler heller. Helt enkelt: jag har för mycket kläder och framför allt sommarskor har jag nu så många så jag nästan kan börja sälja. Ändå tycker jag att jag ständigt rensar och skänker bort i en strid ström, men det blir som det blir ändå. Jag provade den blårandiga klänningen från Mango igår, men den fick hänga kvar. Söt och fin som sommarklänning, men inte tillräckligt fin för det priset helt enkelt. Lika bra det!

Igår träffade jag U på lunchen och vi gick igenom mitt ansökningsbrev och slipade lite på det. Tillbaka till kontoret, jag ändrade och skrev om lite grann och sedan mailade jag iväg ansökan. Nu är det gjort, nu kan jag bara vänta och se och hoppas på det bästa!

Föreställningen med John Cleese var bra - trevlig och lagom rolig om än inte så många gapskratt som jag hade väntat mig. Han höll en två timmars kavalkad över sitt liv och det han har gjort i sin karriär och det är verkligen otroligt när man tänker efter - han har ju gjort otroligt mycket och inte minst alla hans jobb med Monty Python är ju fantastiska. Vilket gäng de var! Fawlty Towers minns jag väldigt väl - jag gick väl i mellanstadiet när den serien gick på TV och jag minns att vi satt hela familjen och tittade och skrattade åt den. Det var tider det!

När vi skulle åka hem sent på kvällen höll jag nästan på att frysa sönder i mina lågskor och idag har jag faktiskt ont i halsen. Jag har bokat och planerat att träna cykel idag men är jag inte bättre i eftermiddag så kanske jag avbokar. Ett så konditionskrävande pass är inte optimalt att köra med halsont utan i så fall blir det vilokväll i stället.

Till min glädje har jag sett att danska Illums Bolighus har öppnat här på Hamngatan. Vi åkte förbi butiken med spårvagnen igår och det jag kunde se genom skyltfönstren såg klart lovande ut. En butik som helt klart måste spanas in närmare, kanske redan idag om jag inte tränar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida