tisdag 20 juli 2010

2010-07-20

Mera förberedelser
Igår fick jag faktiskt lite gjort på jobbet, men idag sitter jag hemma och då går det sämre - jag halkar ohjälpligt iväg i bröllopsfunderingar. Idag ska pappa iväg på en ny undersökning, skiktröntgen. Jag hoppas igen...

Träningen igår var den bästa på länge! PA körde lite teaminstruktion med AGl som också är otroligt bra och inspirerande och resultatet blev därefter - en sal med cyklister som verkligen brann och hejade och peppade varandra till tusen. Jag och min ständige cykelgranne B samkörde bra och turades om att stå upp och dra åt varandra och det gick hur bra som helst, så roligt! Jag hade nästan funderat på att ta ledigt från träningen på onsdag men efter gårdagens pass insåg jag direkt att det går inte, jag måste dit igen!

Nu är det åter bröllopsförberedelser som gäller. Jag hämtade mina ringar igår, lagade och klara. De är fina och så maffiga så jag nästan själv tappar hakan, de kommer verkligen att synas, det är ett som är säkert! U har jobbat med att fylla i diverse intyg till AyG som måste ha visum för att kunna komma hit eftersom hon är turkisk medborgare, och själv har jag funderat på musik, brudvalser i första hand. Jag har också lyckats få tag i kontaktuppgifter till den som kanske vikarierar som organist på vårt bröllop, men på församlingen kände de inte till att det skulle vara någon vikarie så man vet aldrig. Jag ska i alla fall maila till kanske-vikarien och håller tummarna för att han är bättre på att läsa mail än den ordinarie. Nu - jobba vidare!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida