torsdag 15 juli 2010

2010-07-15

Lugnt på jobbet
Det är så stillsamt på jobbet nu så det är inte klokt. Knappt någon som jobbar och inga nya ärenden eller uppgifter som kommer in. Jag har saker att göra men ingen som helst tidspress vilket är skönt. Det passar mig bra också eftersom jag nu i stället kan lägga lite mer tid på att planera bröllop och semester som ju också behöver fixas. Idag på lunchen ska jag passa på att göra ett par ärenden: lämna tillbaka en matta på Mio som inte passade hemma, leta efter en oljeflaska från Cult Design och dessutom titta efter morgongåva till U. Jag har en idé som jag tror skulle passa: ett par manschettknappar från Efva Attling. U har manschettknappar men det är en variant som han fick av sina föräldrar när han tog studenten eller något liknande, så en uppdatering vore kanske inte fel.

Jag körde mitt vanliga cykelpass igår och det var jobbigt som vanligt. Vi kör långa intervaller nu: fem minuters hårdkörning, sedan en minuts vila, så igång i fem minuter igen. Så fortsätter vi hela passet. Det låter kanske inte så tufft men jag kan lova att mot slutet av passet är det nästan så att man trillar av cykeln i ren utmattning. Jag ska i alla fall se till att hålla igång tills semestern börjar för jag mår helt klart bättre så.

Annars har det inte hänt mycket. Jag har ordnat ett par bröllopsförberedelser men det är fortfarande mycket kvar förstås. Jag åt middag på balkongen, strök och lagade lite kläder som har legat i evigheter, och pratade lite med U som är framme i Visby. De verkar ha fullt ös där, inte helt oväntat kan jag väl tillägga. I kväll blir det styrketräning för mig och sedan rullar resten av veckan på som vanligt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida