torsdag 8 juli 2010

2010-07-08

Ännu en dag
Jag körde cykelträning igår, stenhårt och jag tog ut mig fullständigt. Tack och lov hade jag min ständige cykelpartner B som peppade mig och jag försökte peppa honom tillbaka, men hjälp så tungt det var ändå. Idag blir det styrketräning, inte lika roligt som cyklingen men helt klart lika nödvändigt.

RL kom förbi och lämnade katterna senare på kvällen. De verkar ha haft det underbart hos honom i hans lilla hus på landet och jag tror helt klart att framför allt Saga kommer att längta tillbaka. Hon behöver vara ute mer än hon kan vara hos oss i stan. Som tur är handlar det i alla fall bara om två veckor nu innan de åker tillbaka till RL igen. Han berättade att Tuva hade jagat bort en annan katt från stugan igår, dock utan slagsmål utan bara genom att fräsa. Saga har fått någon slags ögoninflammation som RL inte trodde var någon fara, men jag ska självklart kolla upp det ändå. Det blir ett veterinärbesök i morgon, och det jobbigaste med det är att vi måste åka kommunalt dit. Det är inte jättelångt eftersom veterinären ligger i Vasastan, men det är ändå ingen höjdare att ta Saga på bussen - hon gillar inte alls att åka bil och jamar utan avbrott så bussen blir knappast roligare. Lika bra i alla fall att få det gjort så att hon blir bra igen. Det är i alla fall roligt att ha fröna hemma igen - de bidrar helt klart till mer liv och hemtrevnad och de är lika gosiga som alltid.

Det är lugnt på jobbet nu, nästan ingen som jobbar. Jag har saker att göra men det är bara gamla uppgifter som inte blivit klara och som inte heller är brådskande på något sätt. Ingen tidspress med andra ord och det finns gott om tid för andra saker, som bröllopsplanering och semesterplanering. Skönt det! Jag ska passa på att ta lite längre lunch idag och gå på stan och titta lite. Nu är jag sugen på inredning igen, leta efter mattor till vårt bibliotek och arbetsrum, leta lampor och annat som inte har blivit klart ännu. Det kommer att bli fint när det är klart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida