fredag 2 juli 2010

2010-07-02

Den passade!
Det blev en snabb färd till och från Täby för att hämta brudklänningen efter lunch. Nu passade den! Nu är med andra ord alla mina kläder klara. U har däremot kvar nya skor, underkläder (om han vill), lämna in byxorna hos skräddare för att sy ut lite, och inte minst att beställa sin ring. Han velar och har svårt att bestämma sig men nu måste han helt enkelt komma till skott. Tiden springer iväg.

Jag har fortfarande inte hört något från HWi eller BWi. Jag antar förstås att de inte kommer på bröllopet men är trots det faktiskt besviken över att de inte ens orkar bemöda sig med att skicka ett kort mail och tacka nej. Det är rent oartigt att inte ens svara i mina ögon - men då vet jag i alla fall vad man kan vänta sig av dem framöver.

Min bröllopsstress har i alla fall minskat något nu. Jag vet inte vad det beror på men jag känner mig liksom mer lugn och säker på att det trots allt faktiskt kommer att ordna sig på något sätt, även om vi hela tiden kommer på fler saker som ska fixas. Har man ingenting att göra så skaffar man sig, tydligen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida