onsdag 23 juni 2010

2010-06-23

Add colour!
Jag har köpt en lila ögonskugga idag! Det är inte något jag brukar ha - för mig är det snarare grått, brunt och puderrosa som är vanligt. Men jag testade den lila i butiken, eftersom jag vet att jag faktiskt passar i lila kläder, och se - en hit! Det blev kanonsnyggt till mina blå ögon så jag slog till.

På jobbet är det lugnt och tyst. Det märks att semestrarna närmar sig. Folk jobbar kortare dagar, tar det lugnare. Mailen är nästan helt stilla och det händer i princip ingenting. Skönt eftersom jag ändå inte har någon riktig lust nu men ändå långtråkigt eftersom dagarna går så sakta. Jag har saker att göra men ingen tidspress och då blir det lätt som det blir, alltså inte mycket gjort alls.

Jag har i stället funderat över bröllopet och det som är kvar där. Mitt största stressmoment just nu är det här med musiken, både till vigseln och till festen. Kantorn som ska spela i kyrkan har gjort sig oanträffbar vilket inte förenklar det hela. Vi har i alla fall landat i Gunnar Idenstams Birkalåten som ingångsmusik och Thore Härdelins Delsbo brudmarsch som utgångsmusik. Båda är glada och har bra tempo och känns rätt för oss. Den ena solosången blir Ted Gärdestads fina För kärlekens skull, för den är liksom vår låt, men den andra sången har vi inte kommit fram till ännu. Jag funderar på vanliga fina visor som det ju finns så många av - det måste inte handla om kärlek för mig utan kan även ha ett annat tema. Bara vi får tag i kantorn och bara U kommer framåt med musikanläggning till festen så kommer nog min stressnivå att sjunka betydligt!

I kväll blir det skön cykelträning, antar att det blir som vanligt - alltså så jobbigt så jag nästan stupar. Sedan är det hem och packa som gäller och bara se till att vara redo för avfärd i morgon bitti.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida