måndag 14 juni 2010

2010-06-14

Produktivt
I morse hade jag min "slutbesiktning" hos tandläkaren och nu är jag äntligen klar!! Nu gäller det bara att sköta om tänderna bra och se till att de håller sig fina och det är något jag verkligen ska jobba på - jag ska göra något bra av det här! Tandläkaren berömde mig mycket när jag skulle gå, sa att jag verkligen var en modig och framåt patient och med sådana egenskaper kommer det garanterat att gå bra för mig i livet. Jag sög åt mig av berömmet kan jag säga!

Helgen har annars varit bra. Jag avslutade jobbveckan med att gå och träna - cykel, fast med en instruktör jag egentligen inte är helförtjust i, men träning blev det i alla fall. Det behövdes - efter träningen åkte jag till Chokladfabriken för en kväll med chokladprovning med U och mina föräldrar, som fick detta av oss i julklapp. Jag kan lugnt säga att vi proppade i oss minst tolv praliner vardera och efter det var det så att till och med en chokladoman som jag nästan mådde illa...

I lördags hade vi en "fara och flänga-dag". Vi åkte runt på jakt efter bröllopskläder till U. Vid det här laget hade han i stort sett bestämt sig för vad han skulle ha, så det var bara frågan om att besluta om det också. Vi besökte en butik i Stockholm, och här fanns kostymen, men däremot ingen lämplig väst och plastrong. Vi tog ett snabb beslut att åka iväg upp till Norrtälje där jag köpte min klänning, och där U också hade varit tidigare. Här fick vi napp. Vi slog till på en kostym, jättefin verkligen, och ett set med väst, plastrong och näsduk som såldes ut till bra pris. Så skönt att U's bröllopskläder äntligen är klara! Efter sen lunch i Norrtälje begav vi oss söderut igen och gjorde ett stopp i Täby. Jag provade den lila klänngen jag hade blivit förtjust i, men nej, den fick hänga kvar. Den var helt enkelt för stor och jag hade nog inte känt mig nöjd med den trots allt. Vädret var ingen höjdare i lördags - stundtals nästan som höststormar med regn och blåst. Vi valde en lugn hemmakväll med Ice Age 2 på dvd och en kort promenad med katterna på det.

Igår var vädret något roligare i alla fall. Vi var hemma under förmiddagen och åkte sedan för att möta U's mamma AP på lunch på Hamnkrogen i Stocksund. Efter maten åkte vi vidare hem till henne för fika och för att hjälpa henne med lite garderobsrens. Det roliga är att AP har en hel massa klänningar från 40-, 50- och 60-talet och igår kom jag hem med två kreationer, en klargrön och en turkos, och dessutom med löfte om en fantastisk guld-rosa balklänning som jag bara måste få tillfälle att använda någon gång.

Vi var hemma en kort sväng och åkte sedan till mina föräldrar för att fira min pappas födelsedag några dagar för tidigt. Han fyller år på onsdag men åker till Frök idag så det fick bli ett tidigt firande. Hans present för året blev en joystick till flygsimulatorspelet han fick i julklapp så nu hoppas jag att han kommer igång och använder det ordentligt. C, Ö och CL var där också förstås och vi åt middag och hade en trevlig kväll. Bäst var att gosa med Maja, hon var i sitt esse och spann som bara den hela tiden. Härligt!

Nu är det måndag igen och kort vecka för mig eftersom vi åker till Ångermanland på torsdag eftermiddag och stannar till måndag nästa vecka. Det ska bli otroligt skönt att få miljöombytet - det ser jag fram emot, även om jag helst hade hoppat över bröllopet som är huvudskälet till att vi alls åker dit. Eftersom den lila klänningen falerade har jag tyvärr fortfarande egentligen ingenting att ha på mig. Jag får helt enkelt åka hem och rota i garderoberna i kväll och göra det bästa av situationen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida