onsdag 16 juni 2010

2010-06-16

Pappas födelsedag!
Idag fyller pappa 71 år! Det är absurt att mina föräldrar faktiskt börjar bli gamla nu - läskigt och verkligt men ändå livets gång, så som det är. Det innebär också att jag själv börjar bli äldre - jag fyller 38 år i december. Det är inte klokt. När jag var mycket yngre trodde jag absolut att jag skulle ha hunnit längre i livet vid den här åldern. När jag var liten föreställde jag mig att jag skulle ha två eller tre barn redan vid 25 års ålder. Så blev det verkligen inte och med facit i hand är jag förstås glad för det. Frågan är om man någonsin blir redo? Jag vet inte.

Det är lustigt för när jag och U letade bostad och bland annat tittade på villor och radhus ute i Täby - det känns som så länge sedan! - så förfasade vi oss över alla barnvagnsgetton som vi stötte på överallt. Där ville vi verkligen inte bo! Typiskt nog har vi nu ändå flyttat till ett annat barnvagnsgetto, har det visat sig - det känns som att var och varannan person i Luxområdet antingen är gravid eller har småbarn. Vi är ett undantag även här.

Jag styrketränade igår och det gick bra - jag la på extra vikt på ryggträningen och det funkade, även om det var tungt. Däremot känner jag mig svagare i axlarna och det är typiskt dåligt, det måste jag ändra på. På vägen till träningen gick jag och köpte både den gröna och den rosa väskan. Jag kunde inte bestämma mig så det fick bli båda två. Väl hemma tog jag dock ett lika snabbt beslut om att låta den rosa väskan åka tillbaka till affären. Den kändes inte helt rätt när allt kom omkring.

I kväll är det cykelträning, om jag orkar efter kiropraktorn, och efter det ska jag skjutsa katterna hem till RL och det lilla huset som äntligen börjar bli beboeligt efter många månaders renovering. Jag hoppas att det ska gå bra - de har ju inte träffat RL sedan augusti förra året så jag håller tummarna för att de minns honom ändå. Framför allt tror jag att miljöombytet blir bra för Saga i synnerhet - att komma ut på landet och kunna vara ute i naturen är nog precis vad hon behöver, och även Tuva tror jag. Men det kommer att bli otroligt tomt hos oss utan katterna - tur att de inte ska stanna borta för alltid.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida