måndag 24 maj 2010

2010-05-24

Nu...
... ligger våra bröllopsinbjudningar äntligen i brevlådan. Nu börjar det bli på riktigt och det är också mindre än tre månader kvar till dagen. Hjälp säger jag bara. Vi har en del saker klara men det är mycket kvar och det gör mig så stressad så jag knappt vet vad jag gör just nu. Jag skulle verkligen önska att vi var bättre i fas med allting. Jobba, jobba är det som gäller.

Igår var jag hos mina föräldrar för att hämta min klänning som ska lämnas in till sömmerskan för att tas ut lite. Jag provade den för att se vilka underkläder jag ska kunna ha till och insåg snabbt att det måste bli en sån där ful - och tyvärr ganska meningslös, misstänker jag - freebra som jag måste ha under den, alltså den där varianten som i princip bara är ett par kupor utan några bh-band alls. Jag tror att allt annat kommer att synas eftersom klänningen är så pass långt skuren i ryggen. Dessutom får det bli ett par "osynliga" hudfärgade trosor utan sömmar för klänningen är så pass hudnära så jag misstänker att allt annat kommer att synas igenom tyget.

Jag hade inte tänkt visa klänningen för någon, men jag bestämde mig ändå för att låta mamma och pappa se den och de tyckte förstås att den var jättefin. Jag kan bara instämma - jag har ju inte haft på mig klänningen sedan jag köpte den i december, men åh, den är underbar och så mycket jag. Jag känner mig smal och elegant och drottninglik i den och jag vet att jag kommer att känna mig så strålande vacker i den här klänningen på vår bröllopsdag. Det kommer att bli perfekt, med blommorna och håruppsättningen och silverskorna till det.

Annars hann vi tyvärr inte så långt som vi hade tänkt oss i helgen. Vi gick för att leta kläder till U, bara för att upptäcka att den ena butiken hade stängt för pingst och den andra hade flyttat hela herrsortimentet till en annan lokal nere på stan. En tredje butik hann vi i alla fall besöka, och U provade lite. Vi har kommit fram till att han nog ska ha någonting lite mer kostymliknande ändå - han är inte tillräckligt gubbig eller tillräckligt mycket "påfågel" för att bära de traditionella jacketterna eller frockcoatsen. Snygg kommer han i alla fall att vara - det är ett som är säkert!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida